Header Ads Widget

Nincs jövőképük az ellenzéki pártoknak, amelyek érdemi vita helyett leginkább egymással vannak elfoglalva Vona Gábor szerint.


A Jobbik egykori elnöke a Magyar Nemzetnek adott interjúban arra is kitért, hogy az ellenzéki együttműködés táncrendjét Gyurcsány Ferenc állítja össze, és a közös listának volt pártja is nehezen tud ellenállni. Bár a tisztújítás során Jakab Péternek drukkolt, nincs rálátása arra, hogy a jelenlegi elnök milyen vezető. Vona a 2018-as távozásáig vállalt felelősséget a Jobbikért, amely a jelenlegi nehéz helyzetét elsősorban a személyi konfliktusoknak köszönheti.




A jobbik az egyik legaljasabb hazaáruló banda akikkel valaha találkozhattak a magyar emberek.
Az hogy eleve egy hazaáruló nemzetgyalázó bandával összefeküdtek akik a csődszélére juttatták ezt az országot, ez mindent visz ezt nem lehet überelni semmivel, nem lehet lefödni semmivel, és nem lehet megmagyarázni semmivel.

Isten óvja Magyarországot ezektől a kártevőktől, mert ha erre képesek voltak akkor ezután bármire képesek lesznek és nem a nemzetért amiről fecsegnek hanem a hatalomért. 

Eljön az az idő amikor Gy. F.. nek már nem lesz szüksége rájuk és mehetnek a levesbe. Már volt ilyen kétszínű moslék banda pl. D. Ibolya amikor összefeküdt Bokrossal.