Header Ads Widget

Téved, aki azt hiszi, hogy a koronavírus járvány miatt a négynapos, nevadai sivatagban megrendezésre kerülő Szexsziget is elmarad (18+)

A világ leghíresebb szexbulija, a Szexsziget idén is várja az érdeklődőket. A belépő 4500 dollárba kerül (1,3 millió forint), és a belépőért cserébe ötven ember élvezheti száz prostituált szolgáltatásait  - írja a LADBible.

négynapos orgiát kezdetben egy karib-tengeri szigeten tartották, de tavaly már az USA-ban található nevadai sivatag egy titkos pontják rendezték meg. A legfrissebb hírek szerint idén is ott tartják a Szexszigetet:az ötven résztvevő mindegyike 2 prostival bulizhatja végig a három éjszakán át tartó orgiát, ahol a szervezők minden fantáziát kielégítenek.

FORRÁS: YOUTUBE/ SEX ISLAND

A szexet és alkoholt ígérő rendezvényen marihuánából sem lesz hiány, de a durvább drogokról már nem beszélnek a szervezők. A titkos helyszínen HIV-szűrést is végeznek, illetve több szexuális úton terjedő betegségekre is végeznek vizsgálatokat, arról azonban nincs információ, hogy koronavírus tesztet is végeznek-e. 

Akárcsak az eddigi években, idén is helikopterrel viszik a résztvevőket a Szexszigetre, amelyet idén a covid téma köré szervezik.