Header Ads Widget

Magát a földhöz csapkodó bohócmester Varju László ismét a TAO-rendszert támadta - Rétvári Bence válaszolt - Videó


Varju felszólalásában azzal vádolta a kormányt, hogy ellenőrizhetetlen módon használják fel a TAO sporttámogatási kereteket és ezt egy újpesti beruházással példázta. 

Megismételte azt a baloldali vádat is, hogy az egészségügyre kevesebbet fordítanak a következő évi költségvetésben, mint eddig.




Rétvári Bence válaszában kifejtette, hogy a jövő évre tervezett egészségügyi kiadások 77 százalékkal magasabban, mint a legutolsó baloldali kormány idején.

Az államtitkár a Tao ügyével kapcsolatban Varju Lászlót egy „vegaburgerbe került húspogácsához” hasonlította, aki egy nem létező probléma ellen lép fel. A Tao-támogatások elleni küzdelem Che Guevarájának nevezte a DK-s politikust és ismertette, hogy a sporttámogatási rendszert az önkormányzatok támogatják, valamint Brüsszel is engedélyezte 6 évre a rendszer működtetését. Ezért sem állja meg a helyét az az állítás, hogy a TAO átláthatatlan.



Amikor legközelebb szavazni mész, és jót akarsz tenni ennek az országnak, akkor néhány alapvető dolgot ismerned kell! Kattints a részletekért. https://www.napitema.com/2021/06/ennek-partok-nem-fognak-orulni-amikor.html