Header Ads Widget

Orbán Viktor a Kossuth Rádiónak nyilatkozik péntek reggel - Ha Magyarország békét akar, akkor fel kell lépni a migráció ellen



Közép-Európában megegedhetetlen, hogy a hatalom elengedje a rendőrök kezét, és ez nem is fog megtörténni, sem most, sem a jövőben - mondta a kormányfő. 

Orbán Viktor kifejtette, hogy a tranzitzónák esetében a bezárás volt az egyetlen út, és aki most be akar jutni Magyarországra, annak a szomszédos országok nagykövetségén kell beadni a kérelmet. Szólt arról is, hogy pozitív döntéssel senkit nem akar kecsegtetni. 

Szólt arról is, hogy Bécsben és Stuttgartban zavargások és bandaháborúk voltak, így ha Magyarország békét akar, akkor fel kell lépni a migráció ellen.

A teljes közép-európai térség helyzete megváltozott

Orbán Viktor elmondta, hogy Közép-Európa gazdaságai pénzügyileg rendezettek. A mostani uniós segélycsomag az egy általunk nyújtott segítség a délieknek - tette hozzá. Most mi fogunk segítséget nyújtani a déli tagállamoknak. A teljes közép-európai térség helyzete megváltozott - tette hozzá. Egy baj van, hogy szegényebbek vagyunk, mint a nyugatiak, de erről a kommunisták tehetnek - mondta a kormányfő.

Nemcsak fény van az alagút végén, de megerősödve kerülhetünk ki ebből a helyzetből. Nehéz év a 2020-as, de nemcsak fény van az alagút végén, de megerősödve kerülhetünk ki ebből a helyzetből - mondta a kormányfő. Orbán Viktor elmondta, ha észnél vagyunk a határvédelemnél, akkor megelőzhető a vírus felfutása.

Az elmúlt 30 év mélypontja, hogy a baloldal egy kamuvideóval rémítgeti az embereket

Nagyon tanulságos videók a jövőnket illetően. Kattints a részletekért. https://napitema.blogspot.com/2020/06/magyarorszag-jovojet-illetoen-jelenleg.html


Oszd meg másokkal is!