Header Ads Widget

Hamarosan kiderül, hogy miről is szól a "nagy újraindítás" program! Beléptünk a chippelés korszakába? Megdöbbentő videók!




A globális nagyhatalmak nem az egészségünkért aggódnak, hanem más célokat követnek. Ezt a gyanút rengeteg adatok, tények támogatják, annál is inkább, mert velünk ezeket nem osztották meg.

A 2021-es Világ Gazdasági Fórumot a „The Great Reset“ jelige alatt rendezik meg és a  Covid19 ehhez egy sokkterápia lehetett. Ez teszt volt, hogy a változásokban mennyire lehet elmenni, mekkora a nép tűrőképessége.

De miért is van szükség egy nagy újraindításra?

Ennek két oka is van. Az egyik, hogy a globális pénzrendszer működése már nem fenntartható és a második, hogy a reálgazdaság az emberiség történetében egy nagy átalakulás előtt áll.

A pénzrendszer:

A globális pénzrendszert a jegybankok a 2007-s bankkrízis óta csak mesterségesen tudják életben tartani. A kamatlábak a nullára estek és a bankok hitelezése már nem üzlet. A likvidítást a jegybankok újabb pénzkibocsátással oldották meg, ami hosszú távon nagy inflációt okoz. Tehát a jelenlegi pénzrendszer az összeomlás előtt áll.

Reálgazdaság:

A digitális forradalom az emberiség történetében egy még nem látott átalakulás fog hozni. A mesterséges intelligencia és a robotizált termelés nagyobb változást fog okozni, mint az ipari forradalom. Az emberi munka egyre fölöslegesebbé válik, és ha tömeges munkanélküliség lesz, akkor a termelés fogyasztás logikája a bérezett munkával nem fog működni. Ezen kívül az állam adóbevétele is drasztikusan esni fog.

Egy ilyen nagy változás a lakósságban lázadásokhoz is vezethet, tehát a tömegek kontrolljára lesz szükség. Az elit elő kell készítse a társadalmat a nagy változásra. A legjobb módszer ehhez a népet félelemben tartani. A második hullám beígérésével a fantom járványt fenn kell tartani. Ha ez nem elég, akkor egy új kínai pestis vírust is elő kell varázsolni a kalapból.

Az emberek biometrikus feltérképezése is azt szolgálná, hogy népfelkelés esetén ezekre a „Hot Spot“-okra tudják irányítani a megtorlást.

Mindehhez a néppel az „Új normalitást“ el kell fogadtatni. De mi is ez az új normalitás?

-Hogy a nemzetek alkotmányát felül lehet írni.

-Hogy a végrehajtó hatalom (kormány) meg nem határozott időre teljes joggal ellátható.

-Hogy a legnagyobb gazdasági károkat is el kell fogadni.

-Hogy az emberi alapjogokat hatályon kívül lehet helyezni.



Néhány videó arról, hogy merre tart a világ!


Újabb lépés az őrület felé Izraelben!


Benjamin Netanyahu fel akar szerelni mindenkit, a gyerekekkel kezdve egy "érzékelővel" ami riasztást ad, ha túl közel kerülnek valakihez. Első célcsoportnak a nagyrészt védtelen gyermekekeket választották. Ők azok akik a legkisebb ellenállást tudják kifejteni, hasonlóan az idősotthonokban megcélzott és oltással megölt többségében védtelen idősekhez.

Jelenések 13:16-18

"Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az õ jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek. És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson [semmit,] hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma. Itt van a bölcseség"



2014-es cikk!  

A pápa a RFID chip mellett foglalt állást, minden össze áll ami a bibliában szerepel.https://www.napitema.com/2014/06/a-papa-rfid-chip-mellett-foglalt-allast.html


BILL GATES NEM TUDJA TARTANI A SZÁJÁT: KÖZÖSSÉGI MÉDIA + JÁRVÁNY, KORÁBBAN SOSEM PRÓBÁLT KOMBINÁCIÓ!


Érdemes elgondolkodni azon is, hogy a Facebook, gyakorlatilag minden bejegyzést, tilt, korlátoz vagy töröl, ami a háttérhatalom érdekeit sérti!




Ebben a videóban beszélnek az "áttöréses"-nek nevezett esetekről, amikor tömegével teszt pozitívok lettek a beoltottak. 


Fauchi és a többi okos ember megtalálta rá a megoldást :) Kiadták az új irányelvet, hogy a beoltottakat nem teszteljük. LOL Így eltűnnek az "áttöréses" esetek. Ha nincs teszt, nincsenek pozitív tesztek sem! Ki gondolta volna hogy ez működhet :)...

Ezzel két legyet ütöttek egy csapásra, elkerülik a magyarázkodás szükségességét, hogy miért teszt pozitívok a beoltottak, és csökken a teszt pozitívok száma, mivel kevesebb embert tesztelnek és ugye ez alátámasztja az oltások hatékonyságát is.





A Covid-19 virológia átverés, 19 percben elmagyarázva!