Header Ads Widget

LMBTQ - Amilyen értékrendet képvisel és támogat az Európai Unió, az az értékrend nyilvánul meg társadalmi szinten is!


fotó: propeller.hu

Mindenki szabad akarattal rendelkezik és azt csinál az életével amit csak akar. Ez addig rendben is van, amíg az embereket nem akarják egymásnak ugrasztani, és nem akarnak a többségi társadalomra, olyan erkölcsi normákat ráerőltetni, ami szöges ellentétben áll minden univerzális törvénnyel. 

Attól mert valakinek halvány lila gőze sincs, az ember, az élet, és a világ működéséről, ettől még minden egyes tettünknek következményei vannak, mert nem mi vagyunk az élet és a halál urai. A szabad akarat és a liberalizmus jegyében, bármit megtehetünk, csak éppen nem tájékoztatnak arról, hogy a negatív tetteinknek súlyos következményei vannak, és senki nem menekülhet, tettei következményei elől. Ilyen a betegség, baleset, családi és anyagi problémák és a halál. 

A lényeg, hogy az univerzális törvényekkel szemben áll minden olyan kezdeményezés és ember által alkotott törvény, amely nem a többség érdekeit szolgálja bolygó szinten, amely nem a tisztesség, becsület, erkölcsre épül, és amely nem az élet gyarapodását szolgálja. Ilyen például az aberráció minden formája, a férfi női szerepek szétverése, megkérdőjelezése, a család és élet ellenes propagandák minden formája, stb..,stb.... 

Lehet Istent játszani és lehet ember és Isten ellenes törvényeket hozni, és lehet mindent kiforgatni, csak ezzel az az egy probléma van, hogy ez szembe megy, többek között a "SOKASODJ ÉS SZAPORODJ...." Isteni törvénnyel, amelyet a Teremtő kizárólag nőkre és férfiakra bízott. Akinek ez nem tetszik az pereljen a Teremtővel, mert hogy az élete romokba fog kerülni előbb vagy utóbb, az előre borítékolható, csak éppen az illető személynek sejtelme sem lesz róla, hogy kitől és miért kapja a pofonokat az életére.

Amikor az emberiség elkezd Istent játszani, és felül írja a Teremtő akaratát, tervét, akkor annak az emberiségnek a napjai megvannak számlálva. Ez már hatszor megtörtént, mi leszünk a 7-ik generáció, akik el lesznek törölve a föld színéről, mint az előző hat emberiséggel ez megtörtént, mert nem mi vagyunk az élet és a halál urai, és nem mi vagyunk a tulajdonosai, sem a naprendszernek, sem a galaxisnak, sem a világegyetemnek.

A gyengébbek kedvéért! Egy Teremtett világban élünk, és a teremtői szuperintelligens energia benne van mindenben és mindenkiben, nélküle nincs semmi és senki, ez tartja össze az anyagot, különben nem létezne olyan mint anyag, de nem lenne még levegő sem, vagyis kontroll alatt van az egész világegyetem a Teremtő által és tetteinknek súlyos következményei vannak egyénre szabva minden embernek. Senki nem menekülhet tettei következményei elől, és semmi nincs véletlen ebben a világegyetemben. A tetteink következményei lehetlek, betegség, baleset, családi és anyagi problémák és persze a halál. Mivel az emberek többsége úgy éli le az életét, hogy minden energiájukat az anyagba fektetik, ezért nem tudják, hogy honnan, kitől és miért kapják a pofonokat az életükre.

Minden rohadás és pusztítás egy tőről fakad, és a hatalmi elittől indul el. Ez kezdődik az agymosással és folytatódik ezeknek a provokatív eseményeknek a megszervezésével és támogatásával. Ez nem egy átlag ember kezdeményezése, hanem azoknak, akik ebből hasznot szeretnének kovácsolni magunknak. Úgyhogy ezek az agymosott tüntetgetők nem többek mint eszközök egy olyan hatalmi elitnek, akik az országunk szétverésében érdekeltek. 

Tudjuk, hogy Soros Gy., és talpnyalói, óriási befolyásolással bírnak az Európai parlamentben. Azt is tudjuk, hogy Soros támogatja a balliberális oldalt és ezeket a provokatív megmozdulásokat is, mint ahogyan a migrációs pusztítást is, így nem meglepő, hogy a balliberális oldal jelen van ezeken a  megmozdulásokon, hogy hasznot kovácsoljanak maguknak, mások nyomorán vagy tudatlanságán.

Tehát akik ezeket a provokatív eseményeket szervezik beleértve a résztvevőket is, eszükbe sem jut, hogy ha a szüleik is azt tették volna amit most ők, akkor ma ők nem lennének sehol. Az élet tisztelete az nem a bulikról szól, és nem játékszer!

A háttérhatalmi elit, szembe fordult az univerzális törvényekkel, hogy az embereket hazugságban és félelemben tartva, megtartsák saját hatalmukat, mert félnek az i(gazságtól), és félnek a hatalmuk elvesztésétől és félelmükben bármilyen aljasságra képesek.

Ezért van az is, hogy tiltanak, és korlátoznak mindent és mindenkit, például a Facebook oldalon, ha bizonyos bejegyzések, háttérhatalmi érdekeket sértenek, különösen ha Sor.GY és talpnyalóinak az érdekeit sérti. Na ennyire működik ma a szólásszabadság egy átlag ember számára!

Ha bárki úgy gondolja, hogy ami ma történik a világunkban beleértve ezt a vírus káoszt is, ez csupán a véletlenek sorozata, és nem a lenti entitás (sátáni erők) vezérlik ezt az egész pusztítást, azok óriási tévedésben tengetik az életüket, és halvány fogalmuk sincs az élet működéséről. 

Ezek az entitások olyan hipnotizációs képességekkel rendelkeznek céljaik megvalósításához, amit mi emberek a pár tíz éves egonkkal el sem tudunk képzelni.  A lényeg, hogy a hipnotizált háttérhatalomi elit tagjai, soha nem tudják meg, hogy ők hipnotizálva vannak és az alvilági lények eszközként használják őket, és rajtuk keresztül a az egész emberiséget.

Ezt a pusztítást amit tapasztalhatunk bolygószinten, ezt Teremtői szintről azért engedik még, hogy minél több ember ébredjen az anyag rabságából, mert a végidőket éljük! 

Akik az erkölcsi, lelki pusztítást támogatják a bolygón, azoknak a sorsa  megpecsételődött. 

Máté 23: "Jaj nektek, írástudók és farizeusok, ti képmutatók! Bezárjátok a mennyek országát az emberek előtt. Magatok nem mentek be, s akik be szeretnének jutni, azokat meg nem engeditek be." Tehát az ő sorsuk már eldőlt!

Jól látható és tapasztalható, az alvilági lények által vezérelt hatalomnak az egyre erőteljesebb és brutálisabb térnyerése és az a mérhetetlen pusztítás, amit tapasztalhatunk az élet minden területén, nem kímélve senkit még a gyerekeket sem.

Valójában a lelkekért megy a harc, mert a múlandó anyag az senkinek nem kell, még az alvilági lényeknek sem, és aki szabad akaratból eladja a lelkét pénzért vagy hatalomért, azt ne irigyelje senki, mert az életük közel sem olyan rózsás, mint amilyennek azt mutatják!

Ha nem kapunk észbe, és hagyjuk hogy tovább hülyítsenek és az erkölcsi romlásba taszítsanak, akkor ezt a civilizációt úgy lesöpörik a földszintéről, hogy nyomunk sem marad.

Akinek van füle a hallásra az halja!


https://vk.com/wall644727407_93