Header Ads Widget

Nem kell maszk és a védettségi igazolvány sem kell sok helyen. A maszk eddig védett? Lehet, hogy a maszkviselés több kárt csinált mint hasznot?



Azt senki nem vitatja, hogy van-e vírus, a kérdés továbbra is az, hogy hogyan keletkezett? Milyen céllal szabadították rá az emberiségre? Kiknek a bevételeit gyarapította? Kik lesznek a felelősek a kialakult gazdasági válságért? Kik lesznek felelősek az emberek félelemben tartásáért, amely óriási pusztítást végzett?

Ezt a vírusos, maszkos, oltásos őrületet, nem az országos vezetők találták ki, nem ők irányítják, és nem az ő döntésüktől függött és függ ezután sem semmi, hanem azoktól a háttérhatalmi elittől, akik ezt az egészet rászabadították előre kitervelt módon az emberiségre! Előre borítékolható az is, hogy jön majd az újabb ötlet, és az újabb hullám, csak még ismeretlen tálalásban.

Tehát egy ország vezetése csak olyan döntéseket hozhat, amit a háttérhatalom enged, mást nem hozhat! Ezen a bolygón minden a háttérhatalom elképzelései szerint történik, mert minden és mindenki a markukban van, a többi vezetői szintek, csak egy kiszolgáló személyzet.

A járvánnyal kapcsolatban, elképesztő mennyiségű információt töröltek, például a Facebook oldalról, amit szintén nem az országos vezetők töröltettek, hanem a mindenek fölött álló és mindent figyelő háttérhatalmi elit. Amíg az emberek többsége ezt nem látja és nem tudja, addig  egymást tapossák, és amíg egymás torkának ugranak, addig a háttérhatalom diktatórikus eszközökkel röhögve érvényesítheti pusztító terveit, amelyek soha nem publikusak.

A lényeg, hogy mostantól a kórházak és szociális intézmények kivételével megszűnik a kötelező maszkviselés, nem kell majd maszkot viselni a közterületeken (közterületeken már most sem kell maszk), az üzletekben és a tömegközlekedési eszközökön, de a maszkhasználat senkinek sem tiltható meg.

Védettségi igazolvány nélkül is szabad lesz a belépés a vendéglátó üzletekbe, szálláshelyekre, szabadidős létesítményekbe és az előreváltott ülőhelyes nézőtérrel megrendezett kulturális rendezvényekre, előadásokra.

Megszűnnek az üzletekre vonatkozó korlátozások (a 10 nm/vásárló, és a távolságtartási szabály).

Családi események, magánrendezvények esetén az eddigi 50 fős létszámkorlátozás 100 főre, a lakodalom esetén a 200 fős létszámkorlátozás 400 főre nő.

A sportrendezvények, a zenés-táncos rendezvények, illetve a zárt térben tartott, vagy 500 főt meghaladó szabadtéren tartott egyéb rendezvények tekintetében nem történik enyhítés, maradnak a hatályos szabályok, vagyis ezeken a rendezvényeken marad a létszámkorlátozás és továbbra is csak védettségi igazolvánnyal lehet részt venni rajtuk.

Részletek


Nem soká végük lesz!  Dr. Reiner Fullmich: https://www.napitema.com/2021/05/nem-soka-veguk-lesz-dr-reiner-fullmich.html