Header Ads Widget

A végidők jelei! Minden katasztrófa és probléma ami történik a bolygón vagy velünk, az pontosan annak a következményei, ahogyan élünk és gondolkodunk. Videók




Jól látható, hogy bolygónk egy olyan élet és Isten ellenes vezérlés alatt áll, aminek a következményei beláthatatlan katasztrófákhoz vezetnek.

Mi vagyunk a 7-ik emberiség, mert az előző 6 emberiséget letörölték a földszínéről, mert elkezdtek Istent játszani.

Az emberiség abban a tévhitben él, hogy bármit megtehetünk, és beavatkozhatunk olyan dolgokba, amihez semmi közünk, ilyen például az időjárás befolyásolása, a génmódosítások stb.., stb...Úgy gondoljuk, hogy a technikai fejlődés megfogja oldani az emberiség problémáját,  miközben észre sem vesszük, hogy saját magunk alatt vágjuk a fát és egyre gyorsabb ütemben.

A biblia világosan fogalmaz és figyelmeztet többek között a vírusokról és az emberek által generált katasztrófák következményeiről is.


 Vegyük például a jelenleg zajló vírus és oltási témát! 


Először is egészséges embereknél az oltásokat nem akarja, sem az immunrendszerünk, sem a Teremtőnk, mert nem erre lettünk teremtve! Akik az oltásokat akarják, azok nem az életünkért aggódnak, hanem az a céljuk, hogy bevezessék az emberiség feletti totális kontrollt, vagyis egy olyan rabszolga társadalmat hozzanak létre, amelyet kényük, kedvük szerint, manipulálhatnak.

Tehát az oltásokat azok akarják, akik a saját maguk által alkotott törvényekkel ember és Isten közé álltak, hogy ezekkel a hazugságokkal napi szinten felhasználhassák az embereket egymás ellen, a megosztásra, a gyűlöletkeltésre és ha kell egymás legyilkolására, hogy ezzel biztosítsák saját hatalmukat.

Továbbá az oltások egyáltalán nem biztonságosak, ezért van az, hogy a felelősséget is ránk tolják, amit alá is íratnak. Tehát olyan oltást, pontosabban oltásokat akarnak ráerőszakolni az emberekre, aminek mellékhatásait senki nem ismeri.

Most még szabad akaratból dönthetünk, hogy kísérleti nyulak leszünk azok kezében, akik a népességcsökkentésben érdekeltek, vagy bízunk önmagunkban és a Teremtőnkben. NINCS HARMADIK ÚT, ÉS EGYSZERRE KÉT URAT NEM LEHET SZOLGÁLNI!

Minden pontosan úgy történik, ahogyan az a nagy könyvben meg van írva! Akinek van füle a hallásra az halja!

Jelenések 13:

16.Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az õ jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek;

17.És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson [semmit,] hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.

Ma véletlen nem ez történik, még a gyerekekkel is? Korlátoznak, pánikot keltenek, és kényszerítenek olyan dolgokra, ami által az emberi lényt egy biorobottá alakítja át, ami szembe megy minden univerzális törvénnyel.

Nem árt tisztában lenni azzal a ténnyel sem, hogy olyan hogy véletlen, olyan nem létezik, mert minden kontroll alatt van ebben a világegyetemben a Teremtő által, és minden ami történik velünk, betegség, baleset, családi és egyéb problémák, beleértve a természeti katasztrófákat is, ezek mind kivétel nélkül tetteink következménye, amelyek mind egyénre szabva Teremtői szintről vannak megszervezve. 

A Teremtői szuperintelligens energia benne van mindenben és mindenkiben, nélküle nincs semmi és senki, ez tartja össze az anyagot, különben nem létezne olyan mint anyag és nem létezne senki és semmi még levegő sem!

A liberalizmus jegyében, eddig úgy éltünk és azt tanították, hogy minden csak nézőpont kérdése, csakhogy ez egy óriási hazugság, MERT PONTOSAN MEGHATÁROZHATÓ, HOGY MI, MINEK A KÖVETKEZMÉNYE!

A földi hatalom is csak egy eszköz a Teremtőink kezében, és azért engedik ezt a pusztítást amit tapasztalunk bolygószinten, hogy minél több ember ébredjen, mert a végidőket éljük és az elnyomók sorsa már megpecsételődött!

Máté 23: "Jaj nektek, írástudók és farizeusok, ti képmutatók! Bezárjátok a mennyek országát az emberek előtt. Magatok nem mentek be, s akik be szeretnének jutni, azokat meg nem engeditek be."


Bibliai próféciák a végidők eseményeiről!






Mit mond a biblia a napjainkról!



Tehát aki hagyja magát tovább hülyíteni, azt az elkövetkezendő években nem védi meg semmi, sem a pénze, sem a hatalom, sem a technikájuk, sem a vakcinájuk, mert nem mi vagyunk az élet és a halál urai!





NAGYON SOKAT SEGÍTESZ AZZAL, HA MEGOSZTOD A BEJEGYZÉST 

MÁSOKKAL IS!




https://twitter.com/nszrt/status/1417086916378431490?s=20