Header Ads Widget

Aki még mindig azt hiszi, hogy az országok és a politikusok maguk döntenek a jelenlegi helyzetről, az nagyot téved!



Van egy COVID AGENDA, ami mentén fut a történet világszerte! Ez alól Magyarország sem kivétel. Mindenki ugyanazt a parancsot hajtja végre. A különbség a nemzetek agymosásában csak annyi, hogy mivel lehet elterelni az emberek figyelmét, illetve elhitetni a kormány jóakarását. 

És akkor jön Brüsszel, az LMBTQ, megvédjük Magyarországot, stb...,stb.... Ezek valós problémák csak nem ez a legrosszabb és a legfontosabb a jelenlegi helyzetben. Minden nemzet más és mindenhol más az elterelő hadművelet. De ez csak a színház részét képezi. 

A lényeg az oltásokban van, ami a jelenleg elérhető tudományos anyagok és kutatások alapján éppenséggel NEM nevezhető nemzetet védő és óvó cselekedetnek. 

Az LMBTQ nem tud beszivárogni egy egészséges környezetbe, az oltás viszont visszafordíthatatlan károkat okoz az egészségben. Döntse el mindenki, hogy felül-e a körhintára. 

Orbán Viktor: "Lehetővé teszzük a 3. oltást" - ezt most meg kéne köszönjük? Meddig lesz még magyarság ennyi beoltott mellett? Mert ha így megy tovább nem lesz majd kinek LMBTQ antipropagandát nyomni. https://magyarnemzet.hu/belfold/orban-viktor-az-egeszsegugyi-dolgozok-szamara-kotelezo-lesz-az-oltas-10086722/





Világunkban minden az "oszd meg és uralkodj" elv alapján működik és minden meghatározó pártot és vezető politikust a globális pénzhatalmak irányítanak a szervezeteiken keresztül. Ezért  valójában nem a pártok döntésétől függ szinte semmi, és nem a politikusok fejéből pattan ki szinte semmi, ők csupán kiszolgálók, végrehajtók.

A lényeg, hogy a háttéthatalom egyik része az egy pólusú világrendszerben és a nemzetállamok felszámolásában érdekelt, a másik meg a nemzetállamok megmaradásában, legalábbis egyelőre! 

Például a balliberális oldal, Soros György támogatását élvezi, aki köztudott, hogy óriási befolyásolással bír, az Európai parlamentben, az LMBTQ szervezetek támogatója, valamint a nemzetállamok felszámolásában, a káoszteremtésben, és a migrációs pusztításban érdekelt. Ez azt jelenti, hogy aki a balliberális oldalt támogatja beleértve a Jobbikat is, az Soros György pusztítását támogatja.

Mindig a háttérhatalmak érdekei érvényesülnek és a megbeszélések nem publikusak!

Például Szijjártó Péter nemrég tárgyalt a Rothschild családdal, akikről többek között a következőket írta: "Erőteljesen jelen vannak Közép-Európában, mi is szívesen működünk velük együtt. A Rothschild család története az 1700-as évekre nyúlik vissza, ők alkotják a világ egyik leggazdagabb és legbefolyásosabb bankárdinasztiáját, vállalatuk a világ egyik legnagyobb pénzügyi szolgáltatást nyújtó társasága". 


Jól látható, hogy az oltás kérdésben a háttérhatalmak elképzelései azonosak!


A PROBLÉMÁK ITT KEZDŐDNEK!




  1. Tud meg miért akarják a globális nagyhatalmak az oltásokatakár kényszerítéssel is? Videó: https://www.napitema.com/2021/07/tud-meg-miert-akarjak-globalis.html
  2. A globalista elit és kiszolgálóik, emberiség elleni bűnöket követnek el, amiért felelni fognak! Videó és további részletek: https://www.napitema.com/2021/07/a-globalista-elit-es-kiszolgaloik.html
  3. Mentsük meg a gyerekeket -Tudd meg mi zajlik ma bolygószinten! Videók és további részletek: https://www.napitema.com/2021/06/mentsuk-meg-gyerekeket-tudd-meg-mi.html
  4. Nem soká végük lesz! Dr. Reiner Fullmich megindította az emberiesség elleni bűncselekmények miatt a jogi eljárást a CDC (WHO), a Davosi Csoport ellen. Részletek: https://www.napitema.com/2021/05/nem-soka-veguk-lesz-dr-reiner-fullmich.html