Header Ads Widget

A népszerű „BILD” német újság bocsánatot kér a koronavírus -megtévesztésért. Videó




Az Axel-Springer Publishing Company által kiadott BILD napilap jelenleg körülbelül 1,37 millió példányban jelenik meg és Németország legnagyobb és legnépszerűbb bulvárlapja."
Ez is egy megtévesztés! Gondolkozz!!!!!!
Egy bocsánattal nem lehet elintézni, azt a tényt, hogy ők is részt vettek az emberiség ellen elkövetett bűncselekményekben!
Most azt nyilatkozzák, hogy nincs bizonyíték....

Eddig sem volt és mégis a hazugságokat közvetitették!

Látni kellene, hogy megszűnt az újságírás, nincsenek újságírók, helyettük jól megfizetett kémek és hírszerzők vannak, akik úgy írják a cikkeket, ahogy a propaganda érdekek megkívánják.

Vannak még persze valódi magán újságírok, oknyomozók, de mögöttük meg nincs anyagi forrás, ezért nem jut el mindenkihez, de legalábbis a többséghez a tudósításuk.






"Több millió gyermek ebben az országban, akikért mindannyian felelősek vagyunk társadalomként, szeretném elmondani azt, amit szövetségi kormányunk és kancellárunk eddig nem mertek kimondani: bocsánatot kérünk. Egy évig bocsánatot kérünk és a politika fele, aki áldozattá, erőszak, áldozat, elszigeteltség, érzelmi magány áldozatává tett téged. Olyan politika és médiaértesítések miatt, amelyek még mindig méregnek érzik, hogy végzetes veszélyt jelent a társadalmunkra. , Ne hagyd, hogy ez meggyőzzen. Neked kell megvédenünk téged, nem nekünk "-ismeri el a BILD főszerkesztője, Julian Reichelt.