Header Ads Widget

A PCR-tesztet soha nem tervezték kórokozók kimutatására. Egy olyan kísérleti programot akarnak ránk kényszeríteni, amelyben az állatok elpusztultak? Videók


Bizonyítékok vannak rá, hogy a PCR tesztek használhatatlanok és károsak a COVID-19 esetek megállapítására. 





A PCR-tesztet soha nem tervezték kórokozók kimutatására, és 100% -ban hibás 35 ciklus beállítástól.  A CDC által kiadott összes PCR-tesztet 37–45 ciklusra állították.  A CDC elismeri, hogy semmilyen, 28 ciklusra állított teszt nem mutat pozitív esetet, nem mutat eredményt számukra.  Ez önmagában érvényteleníti az állítólagos covid fertőzések több mint 90% -át, amelyet ennek a hibás tesztnek a segítségével követnek nyomon.

Dr. Reiner Fullmich Részletek

Ha nem ébredünk, nagyon rövid időn belül megfosztanak mindentől ami megkülönbözteti az embert az állattól, és az oltásokkal bevitt anyagokkal és az 5G segítségével egy manipulálható, zombi, biórobot társadalmat hoznak létre, amelyet a háttérhatalmi elit kénye kedve szerint irányíthat és ahonnan nem lesz visszaút SENKINEK!

Jól mutatja a pusztítási és gyilkolási hajlamot az emberiség ellen az is, hogy ártatlan magzatok felhasználásával létrehozott kísérleti vakcinát alkalmaznak, amire csak lelketlen emberek képesek!


A saját érdekedben szánjál rá néhány percet az alábbi videó megtekintésére és egy megosztással (akár e-mailben is), segíts másoknak is, mert nincs sok időnk!








A spektroszkópiai elemzés 99,5% grafén -oxidot mutat a Moderna vakcinázási injekciós üvegben. Az emberek mágneses karokat látnak! Forrás 



 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK