Header Ads Widget

Dr. Reiner Fuellmich - Súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt! Videó


SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat, információkat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Reiner Fuellmich német ügyvéd világosan elmagyarázza, hogy mostanra már mindenkinek tisztában kell lenni azzal, hogy mindez soha nem a vírusról szólt. Soha nem az egészségről szólt. Sokkal inkább arról szólt, hogy mindent elvegyenek tőlünk, hogy függjünk tőlük. Továbbá a népességszám csökkentéséről és a túlélők teljes ellenőrzés alá vonásáról. Csak 0,000001% az arányuk a lakosság számához képest, de a pénzt a politikusok, orvosok és a kórházi személyzet megzsarolására használják, és arra, hogy pszichológiai tesztek segítségével manipulálják és fenyegessék az embereket.

Gyorsan akarják véghezvinni, ezért követnek el olyan sok hibát, és azért nem alakulnak jól a dolgok számukra, mert egyre több ember tesz fel kérdéseket. Néhány bírósági csatát már megnyertünk, és a jövőben még többet fogunk megnyerni.



 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK