Header Ads Widget

A Twitter törölte Dr. Robert Malone, az mRNS-technológia atyjának fiókját! Dübörög a cenzúra és diktatúra a vélemény és szólásszabadság eltiprása!


A Big Tech elhallgattatta az amerikai vakcinakutatót, aki az mRNS-technológia feltalálásában való közreműködéséről volt híres.

Dr. Robert Malone, veterán oltóanyag-kutató és a koronavírus elleni általános oltás kérdésében szkeptikus prominens kutató fiókját felfüggesztette a Twitter. Malone fiókjának több mint 516 ezer követője volt, amikor a platform szerdán elhallgattatta. Egyelőre nem világos, hogy a felfüggesztés automatikus volt-e, vagy egy ember végezte. A Twitter nem adott azonnali kommentárt.

Malone a hírre egyéb közösségi oldalain reagált, mondván, hogy ez azt jelenti, hogy "a célon kell maradni és beszélni". "Ez azt is jelenti, hogy elvesztettünk egy kritikus elemet a harcunkban, hogy megakadályozzuk, hogy ezeket a vakcinákat kötelezővé tegyék a gyerekeknek és hogy megállítsuk a kormányainkban, valamint az orvosi-ipari komplexumban, illetve a gyógyszeriparban tapasztalható korrupciót" - írta, és arra biztatta az embereket, hogy hangolódjanak rá a Joe Rogan podcastben később, csütörtökön adott interjújára.

Malone veterán virológus és oltóanyag-fejlesztő, akinek tulajdonítják, hogy jelentősen hozzájárult az mRNS technológia feltalálásához, amely a Pfizer és a Moderna kísérleti oltóanyagának alapja.


Dr. Rober Malone, az mRNS technológia feltatlálója.


A hatalomi elit nem tűri a kritikát, és egyetlen közös ellenségük van, és ez az egységes nép!



RÉMHÍRTERJESZTÉS, MEGFÉLEMLÍTÉS!
Miközben a hatalom és az őket kiszolgáló propaganda rémhírterjesztéssel vádol másokat, addig a rémhíreket éppen ők maguk generálják folyamatosan!