Header Ads Widget

Még van pár hetünk! A kérdés csak az, meddig akarunk még szavazni és a háttérhatalmat szolgálni, amivel szenvedést és kárt okozunk magunknak és az országnak?


Meddig szolgáljuk a háttérhatalmat, akiket soha, senki nem választott meg és a hazaáruló politikusokon keresztül, ők irányítják az életünket és tesznek tönkre bennünket?


A jelenlegi vírus és oltási őrületet, a kényszert, a zsarolást, sem választásokkal, sem tüntetésekkel nem lehet felszámolni!


https://vk.com/video644727407_456239304

NEMZETI KONZULTÁCIÓ

https://rendszervaltok.hu/nemzeti-konzultacio-3/


Milyen változások lesznek az új alaptörvény módosítással, amiről kussol mindenki, a média és az ellenzék is. Az embereknek meg halvány fogalmuk sincs, hogy 2023-tól mi vár rájuk ha nem ébrednek. A piros betűs részt olvasd el. Részletek


Ébresztő! Ennek az oltás őrületnek soha nem lesz vége! A DK egészségügyi szakpolitikusa "ellenzékből", a következőket mondta: Lesz 4,5,6,7 oltás meg hullám is. Mintha Bill Gates mondaná! Egy kaptafára épül fel az összes népknyúző, nemhülyítő propaganda az egész világon, amelynek célja a totális kontrol és globális diktatúra létrehozása. 

Illegitim rendszert fenntartó és a háttérhatalmat szolgáló élősködő politikusok szívják a vérünket.


https://vk.com/video644727407_456239302


Ebből a zsarolásra és a félelemre épülő káoszból csak 1 lehetséges úton lehet kiszállni, az összes többi mind zsákutca! 


Magyarország jelenleg egy bejegyzett cég, és mint minden cégnek vannak vezetői, így Magyarországnak is, akik nem Magyarországon élnek és nem is magyarok. Az embereket beleegyezésük nélkül, illegitim eszközökkel, megfosztották minden jogaiktól, és nem többek mint rabszolgák, alkalmazottak. Részletek: https://www.napitema.com/2022/01/a-jelen-korulmenyek-kozott-nem.html




 Megosztás