Header Ads Widget

Márki-Zay Péter a választások előtt hirtelen rájött, hogy az oltásellenes csoportokból, hogyan tud előnyt kovácsolni.


Márki-Zay Péter, amint az az alábbi videóban is látható, megpróbál az oltásellenes csoportokhoz szólni, vagyis szavazatokat gyűjteni. A probléma az, hogy a kettős állampolgársággal rendelkező Márki-Zay Pétert a nemzetgyűlölő globalista Gyurcsány Ferenc futtatja, és a DK szakpolitikusa egészen másról beszélt az oltásokkal kapcsolatban.  Márki-Zay Péter egy kirakat ember, akit azért helyeztek előtérbe, hogy hátha megszólíthat még olyan megvezethető szavazókat, akiknek még mindig nem volt elég az elmúlt több mint 100 év pusztításából, akik elhiszik, hogy Márki-Zay Péter amit mond, azt megis valósíthatja, Gy.F. mellett. A valóság azonban az, hogy ez a nemzetgyűlölő banda az elődjeikkel együtt, már 5 alkalommal rohasztották le ezt az országot elszámoltatás nélkül, amiről mélyen kussolnak, és Márki-Zay Péter ezek közül egyetlen egyet sem akar elszámoltatni, sőt minden problémát az elmúlt néhány évre szeretnének kihegyezni, ezzel megosztva, megvezetve az embereket, hogy ismét pusztíthassanak. Ez a globalista balliberális banda, önként és dalolva, ellenállás nélkül szolgálta eddig is és ezután is, azt a globális háttérhatalmat, akiknek célja a nemzetállamok felszámolása, a migrációs pusztítás, a családok szétverése, a jelenleg zajló korlátozások, és az egypólusú világrendszer létrehozása, vagyis a totális kontroll és globális diktatúra. Részletek



Nézzük csak mit mond a DK egészségügyi szakpolitikusa: Előre tudja ellenzékből, hogy lesz 4,5,6,7 oltás, meg jönnek a hullám is. Mintha Bill Gates mondaná!


https://vk.com/video644727407_456239302


A hétfői pedagógus sztrájk is az emberek megvezetésről szólt. 


A PDSZ remélte, hogy minél több tanár csatlakozik a figyelmeztető pedagógus sztrájkhoz és feltűzik Márki-Zay Péter kék szalagját!

TESSÉK❓❓❓ HOGY MI VAN❓❓❓ TEHÁT AKKOR A PDSZ NEM FÜGGETLEN ÉS AZ EGÉSZ HISZTÉRIA NEM A VALÓS PROBLÉMÁK FELSZÁMOLÁSÁRÓL SZÓLT, HANEM A NEMZETGYŰLÖLŐ TÁRSASÁG SZAVAZATSZERZÉSÉRŐL ❓❓❓ SAJNOS IGEN! Ezt segítette a média propaganda is, a valódi rendszerváltást sürgető tüntetéseken azonban soha nincs 1 darab média sincs! Ebből is jól látszik, hogy a média többsége politikai érdekeket szolgál ki.


Ez vár ránk ha nem ébredünk!


https://vk.com/video644727407_456239047


A lényeg, hogy sem tüntetésekkel, sem választásokkal nem érünk el semmit, nem tudjuk megállítani a jelenleg zajló korlátozásokat, zsarolásokat, a kötelező oltásokat sem,  mert jelenleg Magyarország egy bejegyzett cégként múködik, és vezetői nem itt élnek és nem is magyarok. A háttérhatalmat szolgáló bábkormányok vannak Magyarországon, hogy a megvezetett emberek, legyen kit szidjanak, miközben mi nem állampolgárok vagyunk, hanem alkalmazottak és kiszolgáltatott rabszolgák egy részvénytársaságnak, amit az emberek megkérdezése nélkül hoztak létre vagyis illegitim eszközökkel. Részletek: https://www.napitema.com/2022/01/a-jelen-korulmenyek-kozott-nem.html