Header Ads Widget

Nem akarunk háborút! Az ENSZ feladata a békefenntartás, nem a háború, és az agresszió támogatása az önrendelkezési jog elnyomásával!




Az USA nak és az EU nak semmi köze Ukrajnához, a beavatkozásuk és a szankciók minden jogalapot nélkülöznek! Azonnal állítsák le a fegyverek bejuttatását Ukrajnába, ha valóban békét akarnak! Az esztelen, őrült  szankciókkal csődbe juttatják a gazdaságot, emberek millióit taszítanak az éhezésbe, kilátástalanságba az elszabaduló infláció miatt, amiért sem az EU, sem az USA  nem vállal felelősséget! Ugyanazt teszik, mint a világjárvánnyal, semmibe vesznek mindent, ahogy egymásra licitálva vezették be az embertelen kényszert és szankciókat akkor még csak az oltatlanok ellen !  Most ugyanez az őrület szabadult el Oroszországgal szemben !? 
 
Az egyetlen megoldás a békés rendezésre Ukrajna semlegessége, szemben az azonnali EU és NATO felvételével, mert abban a pillanatban háborúban állunk Oroszországgal ! A lakosság nem akar háborút ,nem akarunk inflációt, nyomort, munkanélküliséget! Az önrendelkezési jogot ismerjék el, minden téren,- az  ne csak papíron létezzen! 

Helyre kell állítani a felbomlott jogrendet és emberi értékrendet! Nem kérünk az USA világhatalmából, sem az Egyvilágrend-ből ! Elég volt abból, hogy a fejünk fölött döntenek a sorsunkról és sorra megszüntetik a jogainkat! Emberi jogainkkal élve, emberként akarunk létezni, nem puszta "humán erőforrásként" egy  Új Világrendben! A fordulópont elérkezett, az ukrajnai háború megmutatta a Hatalom minden emberi jogot és értéket felülíró tervét az Emberiséggel! A világ népei,és mi, magyarok is, békében,és biztonságban akarunk élni,nem örökös veszélyben a hatalmat elbitorlók egymás közti harcaiban szenvedve  tovább a megsemmisülésig.


UKRÁN PUCSKORMÁNY EREDMÉNYE

Csak 18 éven felülieknek!


https://vk.com/video644727407_456239420


CIVILEK A BÉKÉÉRT DEMONTRÁCIÓ!

Budapest 2022. Március 6. 17-órakor, USA nagykövetség!

Mindenkit várunk, akik ellenzik az Újvilágrend háborúját!

  • Követeljük, hogy az USA és az EU  azonnal állítsa le a NATO fegyverszállítását Ukrajnába! 
  • Követeljük, hogy az ENSZ békefenntartókat küldjön, ne az agressziót  támogassa, mert nem ez a dolga! ! A megoldás Ukrajna semlegessége és a népek önrendelkezési jogának elismerése az ENSZ alapokmánya szerint, minden esetben és területen, ahol ez eddig felmerült! 
  • Követeljük a szankciók azonnali visszavonását is, mert arra senki sem hatalmazta fel az EU-t, hogy hatalmi érdekből gazdasági és pénzügyi válságba taszítsa az államokat ! 
  • Követeljük Kárpátalja semlegességét és autonómiáját, mert ez nem az ő háborújuk, de a miénk sem ! A béke és semlegesség érdekében követeljük Magyarország azonnali kilépését a NATO és EU tagságból a további károkozás elkerülése érdekében, mert ez már az életünket veszélyezteti !



https://www.facebook.com/jobbeletszinvonal

https://twitter.com/nszrt

https://vk.com/eltitkolttudas

https://vk.com/video/@eltitkolttudas