Header Ads Widget

Tanulmányok: Az intenzív osztályon ápolt betegek akár 88 százalékát is "halálra lélegeztetik?



Bár a felelős orvosok már a világjárvány elején figyelmeztettek a túlzott mesterséges lélegeztetésre, a legtöbb országban ma is ez az elsődleges kezelési mód a covid-19 betegség kezelésére.

Az Epoch Times egy olvasmányos összefoglalóban a legtöbb állítólagos covid 19 haláleset valódi hátteréről nemrégiben idézett néhány tanulmányt, amelyek a mesterséges lélegeztetéssel kapcsolatos halálesetekkel foglalkoznak.


Egy kutatás megállapította, hogy a New York-i COVID-19 betegek megdöbbentő 80% -a halt meg, akik lélegeztetőgépekhez voltak kötve, ami néhány orvost arra késztetett, hogy megkérdőjelezze használatukat. Az Egyesült Királyságból származó adatok ezt a számot 66% -ra teszik, és egy Vuhanban végzett kis tanulmány megállapította, hogy a lélegeztetett betegek 86% -a halt meg.


Az INSIDER 2020. április 9-én (!) már arról számolt be, hogy New Yorkban a mesterségesen lélegeztetett koronabetegek 80 százaléka meghal. Az állítás a helyi egészségügyi hatóságok adatain alapult. Kicsit később egy tanulmányt készítettek, amely még a New York-i lélegeztetés alatt állók 88 százalékos halálozásáról is beszámolt. Forrás



További bejegyzések: https://www.napitema.com