Header Ads Widget

A Fidesz-KDNP nyerte a 2022-es országgyűlési választást - A pártok vezetői értékelték a szavazási eredményeket - A rendszerváltó csoport vezetője is megszólalt.



A választási adatok előrehaladott feldolgozottsága mellett magabiztos győzelmet arattak a kormánypártok. Ezt követően állt a színpadra Orbán Viktor miniszterelnök.

Egész jól nézünk ki, talán még soha sem néztünk ki olyan jól, mint ma este – kezdte beszédét. Hatalmas győzelmet arattunk – mondta. Még a Holdról is látszik, de Brüsszelben egészen biztosan – tette hozzá.







Márki-Zay Péter "ugyanúgy le van taglózva, mint mindenki más".



"Ezen nincs mit szépíteni, tudjuk, hogy egyenlőtlen küzdelem lesz, csaltak is, tudjuk, hogy nincs demokrácia, Hadházy Ákosnak lett igaza: amennyiben a tömegtájékoztatáson nem tudunk változtatni, az agymosás fog nyerni. Hadházy Ákosnak igaza volt, de csak a győzelméhez tudok gratulálni" - mondta az ellenzéki miniszterelnök-jelölt.





Mi Hazánk - Dúró Dóra sajtótájékoztatója.



Toroczkai László értékelője.



 Fáklyás felvonulást tartott a rendszerváltók csoportja a Kossuth téren, akik az alaptörvény közjogi érvénytelenségére hívták fel a figyelmet! 


Bertalan Attila a rendszerváltók csoportjának vezetője elmondta: "Elindult a változás szele, és most már mindenki látja, hogy bennünket nem lehet eltakarítani. Bennünket magyar nemzetet, nem lehet csak úgy megsemmisíteni".