Header Ads Widget

Joe Biden amerikai elnök szerint az ukrajnai háború egy "új világrend" kezdetét jelent. Klaus Schwab és a globális elit "nagy visszaállítást" jelentett be.



Eszerint a világ nemzeteinek át kellene adniuk szuverenitásukat egy nemzetközi szakértői testületnek. Ezek az adókról, a sokszínűségről és a zöld politikáról oktatnának minket. (...)

Ezek az "új rendek" és "átrendezések" mindig sokkal nagyobb kormányt és több, nem választott, erős bürokráciát eredményeznek. Az elit feltételezi, hogy az energiafogyasztás, a média lefedettsége, a szavazati jog, a szuverenitás, valamint a faji és etnikai kvóták radikális változásai soha nem fognak vonatkozni rájuk, az ilyen felülről lefelé irányuló változások tervezőire.

Tehát nekünk, hétköznapi embereknek kell leszoknunk a fosszilis tüzelőanyagokról, de azoknak nem, akik vállalati repülőgépeket használnak. A falak nem a határainkat, hanem Nancy Pelosi, Mark Zuckerberg és Bill Gates otthonait fogják megvédeni. (...)

Az igazság az, hogy a jelenlegi reset radikális visszaállítása előtt állunk. Ez egy másfajta átalakulás lesz, mint amire az elitek számítanak, és amitől nagyon kell tartaniuk. (...)

Tehát egy új elszámolás következik - válaszul a Biden és a davosi résztvevők által szorgalmazott "új rendre".

A 2022. novemberi félidős választásokon valószínűleg egy történelmi "Nem!"-et fogunk látni az ortodox baloldali programra, amely fenntarthatatlan inflációhoz, megfizethetetlen energiához, háborúhoz és külföldi megaláztatáshoz, növekvő bűnözéshez és faji ellenségeskedéshez vezetett - valamint arrogáns dacot azok részéről, akik szándékosan tervezték ki ezeket a katasztrofális politikákat.

Ami a helyére lép, az a visszatérés ahhoz, ami a közelmúltig működött. Visszatérnek a zárt és biztonságos határok, csak legális és megfelelő bevándorlással. Az amerikaiak kemény rendőri fellépést és elrettentő büntetéseket fognak követelni, valamint visszatérést az integrációhoz és az egyéni jellem elsőbbségéhez a "bőrszín" szeparatista rögzítése helyett.

A nyilvánosság továbbra is el fog fordulni az elfogult és középszerű "mainstream" médiától. A kőolaj- és földgázkitermelés növekedését látjuk majd, hogy lassan átálljunk az energiák szélesebb körére, erős nemzeti védelemre és elrettentő külpolitikára.

Az Új Világrend prófétái elvetették a szelet, és hamarosan learatják a dühös közönség forgószélét, amelyet az elit inkompetenciája, arroganciája és tudatlansága kimerített. Forrás


Hillary Clinton szerint „dupláznia kell” erőfeszítéseinket, hogy támogassa Ukrajnát Putyinnal szemben. Kijelenti, hogy nem szabad visszaengednünk Oroszországot az „új világrendbe”, ahogy Chuck Todd fogalmazott.


https://vk.com/video644727407_456239507


VIDEÓ +18! Az Azovi Gárda rémtettei az ukrán lakossággal! A megkínzott ukrán nő holtestén belevágott horogkereszt. Ezeknek a “HŐSÖKNEK” drukkol EURÓPA????Részletek