Header Ads Widget

Ukrajna háború: A buchai mészárlás „álhírek története”.



A történet hasonló ahhoz, amit a Nyugat által támogatott „fehér sisakos” iszlamisták rendeztek Szíriában. Miután napokkal ezelőtt kivonult az orosz hadsereg Kijev egyik külvárosából, ott állítólag szörnyű mészárlás történt a civil lakossággal. Egy nemzetközi szakértői bizottság vizsgálata nélkül a mainstream média és a nyugati politikusok már a „gyilkos Putyin” következő következményeitől hangosak. Közelebbről vizsgálva azonban világossá válik, hogy ha egyáltalán volt, akkor "hamis zászló akció" állt a "buchai mészárlás" mögött. Forrás


Videó: életre kelnek a “bucsai mészárlás” áldozatai, ahogy távolodik a kamera. Először a jobb oldali "holttest" mozdítja meg a karját, majd a visszapillantó tükörben a másik "meggyilkolt" férfi felkel.





Történetek Bucháról!


  • Március 30.: Az orosz csapatok elhagyják Buchát
  • Március 31.: Bucha polgármestere bejelenti, hogy "a város felszabadult", az "atrocitások" említése nélkül
  • Április 1/2: Azovi nácik bevonulnak, hogy "megtisztítsák" Buchát
  • Április 3.: Ukrajna közzéteszi az "orosz  mészárlás" című videót


Az orosz védelmi tárca március 30-án közölte, hogy kivonja erőit Kijev környékéről, így Bucsából is, amit a város polgármestere is megerősített. A “mészárlásról” készült felvételeket csak 4 nappal később közölték, miután odaért az ukrán Biztonsági Szolgálat (SZBU) és a nyugati média képviselői, de a mozgó holttestekre nem figyeltek.

Egyetlen helyi lakos sem szenvedett el erőszakos cselekményeket az alatt az idő alatt, amíg ez a település az orosz fegyveres erők ellenőrzése alatt állt. Az orosz katonák 452 tonna humanitárius segélyt szállítottak és osztottak szét a kijevi régió lakosai között.

Különböző fotók igazolják, hogy a bucsai mészárlásban megölt civilek az orosz csapatok által, azok távozása előtt kiosztott élelmiszeradagokat vittek magukkal. 

Ezek szerint az oroszok először ételt osztottak és utána mindenkit lemészároltak. Van ennek értelme? Ki hiszi ezt el?












A saját népüket gyilkolták az ukránok. Így húzták be a halottakat a videó helyszínére.

A színfalak mögött a film forgatása előtt. És ez már döntő bizonyítéka annak, hogy a butchai mészárlást  megrendezték, hogy a nyugati tömegmédiának ürügyet adjanak Victoria Nudelman európai látogatása előtt, hogy szigorítsák az Oroszország elleni szankciókat.

https://vk.com/video644727407_456239515


Maria Zakharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője.

„Azzal vádolom a nyugati és elsősorban az amerikai médiát, hogy nemcsak álhíreket és félretájékoztatást terjeszt, hanem cinkosai is voltak a buchai mészárlásnak”.


https://vk.com/video644727407_456239527


Miért álhír a Bucsában történt orosz mészárlás?

Alejandro Kirk, a TeleSUR újságírója a kelet-ukrajnai Donyeckben beszélgetett Maxim Grigorjev emberi jogi szakértővel, aki háborús és emberiesség elleni bűncselekményeket vizsgál Donbasszban.

Grigorjev látta, hogy az úgynevezett "fehér sisakosok" álhíreket terjesztenek Szíriában. "Ez pontosan ugyanaz a dolog" - mondta Kirknek. Az emberi jogi szakértő rámutatott, hogy a mészárlásról készült felvételek négy nappal az orosz kivonulás után készültek.

"A holttestek frissek voltak. Négy nap után a vér másképp néz ki, a testek másképp néznek ki és a bőr is megváltozik" - mutatott rá Grigorjev. "Egy szakértő számára ez egyszerű és világos" - tette hozzá.

"Ezeket az embereket nem négy nappal korábban ölték meg" - mondta. "Szerintem az ukránok azért ölték meg ezeket az embereket, hogy álhíreket terjesszenek. Ez lehetett ukrán tüzérségi támadás is."



 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


  • VIDEÓ +18! Az Azovi Gárda rémtettei az ukrán lakossággal! A megkínzott ukrán nő holtestén belevágott horogkereszt. Ezeknek a “HŐSÖKNEK” drukkol EURÓPA???? Részletek
  • Megszólalt az ENSZ volt fegyverszakértője: nácikat képeztünk ki Ukrajnában! Részletek
  • Mi van az orosz-ukrán konfliktus mögött, amiről hallgat a média. Részletek