Header Ads Widget

Az FDA jóváhagyja az első Covid kezelést 12 év alatti gyermekek számára.



Az FDA teljes mértékben jóváhagyta a Covid-19 vírusellenes remdesivir-t 28 napos vagy annál idősebb, legalább 3 kilós gyermekek számára, hogy megvédje az oltáshoz túl fiatal gyermekeket az omikron változatától, amely a gyermekkori kórházi kezelések számának megugrását okozta.

A Gilead Sciences által Veklury márkanév alatt forgalmazott remdesivir az első FDA által jóváhagyott Covid-19 kezelés 12 év alatti gyermekek számára.

Bár más Covid-19-kezelések, például az Eli Lilly monoklonális antitestterápiája megkapta az FDA sürgősségi felhasználási engedélyét 12 év alatti gyermekek számára, amely egy kockázat-haszon elemzésen alapul, és csak addig tart, amíg a jelenlegi közegészségügyi vészhelyzet tart, a remdesivir az egyetlen kezelés, amely teljes körű FDA-engedélyt kapott. Részletek


 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


Justin Trudeau közvetíti a 4 éveseknek Kanadában: "Amint betöltöd az ötödik életévedet, azonnal megkaphatod az oltást. Tudom, hogy izgatott vagy, tudom, hogy lelkes vagy".


https://vk.com/video644727407_456239580


Fauci szerint, a sanghaji stílusú brutális lezárásokat szélesebb körben kellene alkalmazni, hogy az embereket arra kényszerítsék, hogy beolttassák magukat.


https://vk.com/video644727407_456239552


Aki még mindig úgy gondolja, hogy vége van a vírus őrületnek, a járványoknak, a kényszernek, a zsarolásoknak, a korlátozásoknak, és az USA vagy az EU vagy a NATO vezetés megakarják őt védeni vagy menteni bármitől, az óriási tévedésben tengeti az életét. Különös tekintettel arra, hogy Klaus Schwab gyakorlatilag áldását adta, a megélhetésünk, az energiaellátásunk és az élelmiszerellátásunk elpusztítására a 4. Ipari Forradalom bevezetésének érdekében. MOST VÉLETLEN NEM EZ ZAJLIK BOLYGÓSZINTEN? És mindezt olyan háttérhatalmi elit valósítja meg a szemünk láttára, akiket nem választott meg soha senki. Részletek