Header Ads Widget

Brutális hírek érkeztek Mariupolból‼️



"Az Azovstal ipari terület alatt, amely Rinat Ahmetov oligarcha, a volt ukrán elnök, Kucsma állítólagos törvénytelen fia tulajdonában van, 24 km hosszú, akár 30 m mély alagút húzódik.

Van ott egy titkos NATO létesítmény, a PIT-404 és egy titkos NATO biológiai fegyver laboratórium. A PIT-404-es létesítményben NATO-tisztek tartózkodnak. Az alagutak páncélozott bunkerrendszerrel vannak felszerelve.

Az épületben mintegy 240 külföldi tartózkodik, köztük a NATO és a francia idegenlégió tisztjei, valamint a biolabor munkatársai. Akhmetov által finanszírozott őrségük létszáma eléri a 3000 főt.

A biolabor a mariupoli Azovstal üzem alatt, az úgynevezett PIT-404 létesítményben - amelyet a Hunter Bidenhez, Rinat Akhmetovhoz és Volodimir Zelenszkijhez kötődő Metabiota cég épített és üzemeltet.

Ennek a létesítménynek a laboratóriumaiban végeztek biológiai fegyverekkel kapcsolatos vizsgálatokat. Mariupol lakosainak ezrei váltak "kísérleti nyulakká" ezekben a szörnyű tesztekben. És főleg nyugati "szakemberek" vettek részt ezekben az embertelen kísérletekben.

A francia hírszerzők és a különleges erők tisztjei nem tudták kihozni bajtársaikat Mariupolból. Ezért hívta fel Macron oly sokszor a Kremlt, és kért "humanitárius folyosókat".

Néhány francia hírszerző tiszt meghalt a mentőakcióban. A francia hírszerzés vezetőjét, Eric Videaux-t 2022. március 31-én menesztették a francia hírszerzésnek az ukrajnai háborúban elkövetett hibái miatt.

Az Egyesült Államok, Kanada, Németország, Franciaország, Olaszország, Törökország, Svédország, Lengyelország, Görögország és Kanada tisztjei az Azovstal börtönében rekedtek. Roger Clothier amerikai altábornagyot, akit nemrég a DNR népi milícia fogott el egy lezuhant helikopterből, az orosz GRU és SVR Mariupolban, Törökországban, Izmirben lévő szeretője külső megfigyeléséből az orosz GRU és SVR nyomára bukkant.

Az ukrán állampolgár, akit a hírszerzés Klute néven ismert, mindig is utazó feleségként, bizalmasként és tolmácsként kísérte a tábornokot. Amint értesültek arról, hogy ez a nő Mariupolba érkezett, Oroszország katonai műveletet indított és blokád alá vette a várost.

Ezért nevezi a háború szívének a - bohoc- mert ha Putyinék teljesen elfoglalják, cudar dolgok derülnek ki!- - a bohóc kétnapos nyilatkozatából: "Az Azovi-tenger partján fekvő Mariupol kikötővárost a "háború szívének" nevezte, és kijelentette, hogy ha a települést az ott élők feladnák, azzal jelentősen meggyengülne az ukrán fél tárgyalási pozíciója Oroszországgal szemben. "Minél erősebb a pozíciónk Mariupolban, annál erősebb lesz a pozíciónk az ország keleti részén, a Donyec-medencei régióban, és ha erősebbek vagyunk ott, akkor közelebb kerül hozzánk a tárgyalás lehetősége, és előnyösebb helyzetben leszünk azokon Moszkvával szemben" -fogalmazott Zelenszkij."

Hírek Mariopolból Nemes Kiss Katalin nyomán.
🇷🇺 Hírek a Medvétől 🐻
Malic Péter · 8S075ih5o97tl9 30ót39.0oregd ·



 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


A KANCELLÁR CSÚNYÁN ELSZÓLTA MAGÁT!

A Bundestag 2022. április 6-i ülésén Olaf Scholz német kancellár csúnyán elszólta magát, egy mondaton belül kétszer is. Zavarba is jött, megbotlott a nyelve egy-egy pillanatra. Hiába a több évtizedes politikusi (hazudozási) tapasztalat, az igazság úgyis mindenhonnan kikívánkozik.


https://vk.com/video644727407_456239532


Zelenszki elismeri, hogy a náci AZOV katonai alakulat az ukrán hadsereg része.

https://vk.com/video644727407_456239516


  • Így készül az ukrán háborús propaganda, amit a nyugati média készpénznek vesz. Részletek 
  • Megszólalt az ENSZ volt fegyverszakértője: nácikat képeztünk ki Ukrajnában! Részletek
  • Az ukrán neonácizmus megérkezett Németországba: Népirtásra való felhívások a Reichstag előtt. Részletek





Megosztás itt: