Header Ads Widget

"Nem ijesztgetésképp, csak, hogy tudjunk róla és ki mennyire tud, készüljön fel!"



"Elsüllyedt az oroszok zászlóshajója a Moszkva. A dolognak szimbolikus jelentése van, a hajó egy szimbólum volt. Sokan örülnek, illetve kárörvendnek, sokan ujjonganak. Az ál-hírekben máris megjelentek azok az állítások, miszerint az ukránok süllyesztették el.

Sajnos nem így van.

Mire az írásom végére érsz, azt fogod kívánni, bárcsak ne olvastad volna el!

*****

Az állításokkal ellentétben a Moszkvát nem érhette el a Neptunuszról indított rakéta. Még ha el is érte volna sokkal kevesebb lett volna a kár. Egy olyan hadihajó, mint a Moszkva, egy vagy több csapás után is képes folytatni a csatát, és tudja, hogyan kell kezelni a tüzet, a hadihajók rémálmát. „Ez egy 12 000 tonnás hajó, amely 12 óra alatt süllyedt el...

A Moszkva egy speciális hajó volt, fel volt készülve a legveszélyesebbre a tűzre... A süllyedése 12 órát tartott volna és egy automatikus program, - többek között, hogy mentse a legénységet - kilőtte volna az összes rakétát öt, előre beprogramozott célpontra. Azonban a Moszkvát egy rendkívül pontos találat érte. 

A Moszkva cirkáló elleni támadás Ukrajna és a nyugati országok fegyveres erőinek gondosan megtervezett közös hadművelete volt. Az ukrán fegyveres erők mellett Nagy-Britannia, Kanada és Ausztrália csapatai is részt vettek.

A britek technikailag támogatták a rakétatámadást. Kanadaiak és ausztrálok is részt vettek.

Neptunusz nincs! Felejtsd el!

Ezeket egyesek azért tartják fenn, hogy bátorítsák az ukránokat. Nyilvánvaló, hogy rossz időjárásra számítottak a környéken a támadás megindításához. Súlyos vihar kitörését várták, hogy az orosz haditengerészet más hajói ne közeledjenek és segítsenek könnyen.

Úgy tűnik, ők sem akartak túlélőket.

Azt mondják, hogy az USAF Global Hawk területére és az RC 135-re repültek, hogy irányítsák a Neptunust. Mindenesetre a nap 24 órájában figyelik a területet Bulgária és Románia területéről.

Mindeközben az Európai Unió politikusai kinyilatkozzák, hogy Oroszországgal a csatatéren és nem tárgyalások útján kell leszámolni...

Mi van? A jó k...a anyádat! Mikor megy egy európai politikus csatatérre? Az unió és a NATO Ukrajnának nyújtott támogatása elhúzódó háborúhoz vezetett, amelyben megsemmisültek gabona és kőolaj tartalékok. Ukrajna már Oroszország területére mér támadásokat. Ez már nem az oroszok által indított speciális hadművelet, hanem a harmadik világháború a NATO és Oroszország között! (Ezt olvasd el még egyszer...)

Persze ezt már hallottuk. Nem is egyszer. Ha pedig sokszor halljuk, akkor meg is szokjuk. Tehát kitört a harmadik világháború... Na és? Ez azt jelenti, hogy holnap az országunk vagy fél Európa hadszíntérré válhat!

*****

A háborút a NATO vívja.

Az információról a brit titkosszolgálatok döntenek. Az információkat az amerikaiak adják. A különleges erők főként külföldi zsoldosokból állnak. Amerikai katonák irányítják az ukrán csapatokat és a zsoldosokat is.

Az oroszok azt mondták, hogy különleges katonai műveletet hajtanak végre Ukrajnában. De valójában egy teljes körű háború zajlik a kollektív Nyugattal, és a Nyugat már régóta készül rá.

Ukrajna most - amerikai segítséggel célpontokat jelöl ki a Krím félszigeten és Donbasszban. Az ehhez szükséges fegyverzet is úton van...

Benne vagyunk a háborúba. Te is... Jobb ha felkészülsz az elkövetkező időszakra.

*****

Még valami... Az Oroszország meg fogja nyerni ezt a háborút! Az árát pedig mi fizetjük meg! Putyin aláírt egy rendeletet, (hármat) ami azt tartalmazza, hogy katonai behívó nélkül is be lehet hívni a hadköteleseket..."

Forrás: Jericho-másnap/ Telegram


Az, hogy az USA és az EU vezetés mennyire nem az embereket szolgálja, sem a média propagandájuk, erre jó példa volt az elmúlt 2 év, zsarolás, korlátozás és kényszer intézkedések tömege! Ők a háttérhatalmat szolgálják.

A világuralomra törekvő háttérhatalom, akik létrehozták az 1, 2 világháborút is, most éppen célpontként használja az európai embereket az orosz-ukrán konfliktusban.  Céljuk a nemzetállamok felszámolása, az emberek totális megnyomorítása, és az egypólusú világrendszer létrehozása, amely egy totális kontrollt és globális diktatúrát jelenti. Ennek a sátáni tervnek a megvalósításában még Oroszország útban van.

Aki még mindig úgy gondolja, hogy vége van a járványoknak, a korlátozásoknak, a kényszernek és a zsarolásoknak, és az USA vagy az EU vagy a NATO vezetés megakarják őt védeni bármitől, az óriási tévedésben tengeti az életét.


 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


Lindsey Graham és McKain  2016-ban az ukrán csapatokat meglátogatták és világosan elmondták, hogy kinek harcolnak.

"A ti háborútok a mi háborúnk, 2017-ben kezdjük a támadást." 



https://vk.com/video644727407_456239457


A HAZUGSÁG BAJNOKAI!

Kreálnak egy hazugságot, majd bevetik a mindent elsöprő propaganda médiát, ezzel kimossák az emberek agyát, majd szétbombázzák a kiszemelt országot!

https://vk.com/video644727407_456239447




Roger L. Cloutier amerikai altábornagyot elfogták az oroszok Mariupolban



Azok számára, akik azt gondolják, hogy Ukrajna önerőből fütyült évekig az oroszok figyelmeztetésére. Ukrajna hosszú évek óta ad teret az amerikai törekvéseknek. Az USA tőle megszokott módon egy bábkormány mögé bújva igyekszik érvényesíteni hatalmi törekvéseit. Nem kell katonai szakértőnek lenni ahhoz, hogy tudjuk - egy amerikai altábornagy nem turistaként tartózkodott Mariupolban. Csak idő kérdése és az ukránok által tagadott titkos laboratóriumok is bemutatásra fognak kerülni. Az USA az utolsó ukránig harcolni fog Oroszország ellen. Forrás


Zelenszki elismeri, hogy a náci AZOV katonai alakulat az ukrán hadsereg része.

https://vk.com/video644727407_456239516


Az Ukrán Nemzeti Gárda túlélő tagjai elmondták, hogy a vezetőség hogyan rendelte el a civilek lelövését Rubezsnében.


“Egy bizonyos ponton embereket vittek oda, nőket és férfiakat egyaránt…. A behozott emberek fehér karszalagot viseltek, Rubezhne lakói voltak. Mindet felsorakoztatták előttünk, és azt a parancsot kaptuk, hogy lőjük le mindet”, – mondták. A férfiak azonban megtagadták a parancsot, hogy civilekre lőjenek, ez egy félelemmel teli pillanat volt számukra. Büntetésül egy földbe ásott gödörbe tették őket, és 1-2 napot kellett ott tölteniük. Őröket állítottak köréjük.


https://vk.com/video644727407_456239543


  • +18! Az Azovi Gárda rémtettei az ukrán lakossággal! Ezeknek a “HŐSÖKNEK” drukkol EURÓPA???? Részletek
  • Biolaborok Ukrajnában? Az orosz harci cselekmények Ukrajnában, az ország "nácitlanítását" és lefegyverzését szolgálják. Részletek
  • Így készül az ukrán háborús propaganda, amit a nyugati média készpénznek vesz. Részletek 
  • Megszólalt az ENSZ volt fegyverszakértője: nácikat képeztünk ki Ukrajnában! Részletek
  • Az ukrán neonácizmus megérkezett Németországba: Népirtásra való felhívások a Reichstag előtt. Részletek





Megosztás itt: