Header Ads Widget

Lesújtó kép a legártatlanabb korosztályról: A maszkviselés miatt a kisgyermekek generációja küszködik a beszéd- és szociális készségekkel.



Egy hivatalos jelentés szerint a bezárási korlátozások, beleértve az arcmaszkot viselő felnőtteket is, a csecsemők és kisgyermekek generációját hagyták maguk után beszéd- és szociális készségekkel.

Az Ofsted-nél dolgozó ellenőrök megállapították, hogy a csecsemők tanulási és kommunikációs képességei károsodtak, ha az elmúlt két évben jelentős ideig arcmaszkot viselő felnőttek vették őket körül.

A kétéveseket „egész életükben maszkot viselő felnőttek veszik körül, ezért nem láthatták rendszeresen az ajkak mozgását vagy a száj formáját” – áll a jelentésben.

„Egyes szolgáltatók arról számoltak be, hogy a gyermekek beszéd- és nyelvfejlődésének késése ahhoz vezetett, hogy nem tudnak olyan könnyen szocializálódni más gyerekekkel, mint azt korábban várták volna” – tette hozzá.

A korlátozások miatt a gyerkőcök a kúszással, az önálló WC-használattal és a barátkozással is küszködtek. A tanulási késések néhány gyereket is visszaszorítottak abba a szakaszba, ahol segítségre volt szükségük olyan alapvető feladatokban, mint a kabát felhúzása és az orrfújás.

„Különösen aggasztó a fiatalabb gyermekek fejlődése, mert ha nem foglalkoznak vele, problémákat okozhat az általános iskolákban” – mondta Amanda Spielman főfelügyelő.


Jaclyn Theek logopédus elmondta, hogy a járvány idején a maszkviselés 364%-kal növelte a csecsemők és kisgyermekek beutalóinak számát. "Nem próbálkoznak szóval, és egyáltalán nem kommunikálnak a családjukkal" - mondta, hozzátéve, hogy az autizmus tünetei is rohamosan szaporodnak. Teljes cikk



Még mindig a gyermekek, ezúttal az idősebb korosztály:



Az alábbi linken elérhető egy németországi tanulmány, amely szerint a gyermekek olvasási képessége zuhant a COVID előtti időkhöz képest, köszönhetően az iskolák bezárásához vezető járványügyi intézkedéseknek. Részletek


A szüleik sem ismerik fel őket!

Így mennek iskolába a gyerekek a sanghaji zárlat idején.


 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


Fauci szerint, a sanghaji stílusú brutális lezárásokat szélesebb körben kellene alkalmazni, hogy az embereket arra kényszerítsék, hogy beolttassák magukat.



Klaus Schwab gyakorlatilag áldását adta, a megélhetésünk, az energiaellátásunk és az élelmiszerellátásunk elpusztítására a 4. Ipari Forradalom bevezetésének érdekében. MOST VÉLETLEN NEM EZ ZAJLIK BOLYGÓSZINTEN? Részletek