Header Ads Widget

Az USA háborúra készül Oroszország és Kína ellen! Az USA vezetést kiszolgáló EU politikusaink korlátozásait, mi fogjuk megfizetni!



Christine Wormuth, az amerikai hadsreg egyik magasrangú hivatalnoka az Associated Press-nek adott intejújában azt monta, hogy a csapatok speciális tréninget folytatnak Kaliforniában, hogy készek legyenek a háborura.

Wormuth még azt is elmondta, hogy a Fort Irwin National Training Center-ben, a Mojave sivatagban oroszul tanítják a katonákat.

Az Associated Press szerint az amerikai hadsereg arra használja fel az ukrajnai konfliktust, hogy „felkészüljön a jövőbeni harcokra olyan jelentős ellenféllel, mint Oroszország vagy Kína”.

A New York-i székhelyű hírügynökség szombaton arról számolt be, hogy az amerikai hadsereg olyan környezetben edz, hogy harcoljon egy olyan környezetben, amelyet az Ukrajna elleni, mintegy két hónapja indított orosz hadjárat erősen befolyásolt.

Az e havi kaliforniai háborús játék célja az Oroszország vagy Kína elleni jövőbeni háborúkra való felkészülés – közölte a hírügynökség.

A jelentés szerint a Mojave-sivatagban található Fort Irwin Nemzeti Kiképző Központ gyakorlatában részt vevő szereplők oroszul beszélnek. A 2. dandár 1. lovashadosztályának körülbelül 4500 katonája áll szemben a kitalált „devoni” erőkkel – a gyakorlat látszólagos kiállása az oroszok számára –, akik Ujen kitalált városát irányítják.

Az ellenség rakétákat és rakétákat lő ki a gyakorlaton, miközben kifinomult dezinformációs kampányt alkalmaz, hogy „hamis vádakat” emeljen az amerikai csapatok ellen. A jelentés szerint a résztvevők "készen állnak a telefonjukkal, hogy gyorsan filmezzenek és közzétegyenek a közösségi médiában".

„Azt hiszem, jelenleg az egész hadsereg valóban azt nézi, hogy mi történik Ukrajnában, és megpróbál levonni a tanulságokat” – mondta Christine Wormuth hadseregtitkár az AP-nak. „Az orosz-ukrán tapasztalat nagyon jól mutatja hadseregünk számára, hogy mennyire fontos lesz az információs terület.”

Február 24-én Oroszország „különleges hadműveletet” kezdett Ukrajna Donbász régiójában, hogy megvédje az ott „népirtásnak” kitett embereket a kormányerők ellen, hangsúlyozva, hogy Moszkva „nem tervezi Ukrajna területeinek megszállását”.



Leállt az amerikai hadsereg az orosz nukleáris riadóval szemben?
Lloyd Austin, az Egyesült Államok védelmi minisztere elrendelte az ország hadseregének, hogy halasszák el egy interkontinentális ballisztikus rakéta tervezett kísérleti indítását, miután Putyin az orosz nukleáris erőket „magas készültségbe” helyezte.

Joe Biden amerikai elnök "provokálatlan és indokolatlan támadásnak" nevezte az orosz akciót, az amerikai média pedig az európai állam elleni legnagyobb támadásnak minősítette a második világháború óta.

Oroszország és Ukrajna többször is vádolta egymást dezinformáció terjesztésével. Mindeközben az amerikai hírszerzés elismerte, hogy saját információi a helyzetről nem voltak „kőszilárd”.

Ukrajna háború az Egyesült Államok Oroszországgal és Kínával vívott háborújának „próbája”. 

Az AP jelentését kommentálva Don DeBar amerikai újságíró azt mondta: "Lényegében a 3. világháború főpróbáját nézzük. Talán ez a nyitó felvonás. az Egyesült Államok háborúja Oroszországgal, ahol a költségeket ukrán életekkel és infrastruktúrával fizetik, a bevétel pedig az amerikai fegyvergyártóknak és -vállalkozóknak hullik." 

„Az Egyesült Államok nem háborúzik hősies módon, ahogy azt Hollywood ábrázolja. A valóságban ez játszótéri szempontból gyáva módon történik” – tette hozzá. 

„Az USA először éhezteti, elszigeteli és más módon legyengíti „az ellenséget”, majd támad, amikor az ellenállás szinte lehetetlen. Meghatalmazottakat használ, ahol csak lehetséges, megpróbálja minimalizálni saját katonai veszteségeit (hogy megvédje magát a hazai ellenzék esetleges felemelkedésétől), és maximalizálja az ellenség polgári veszteségeit, hogy „megdöbbentse és meghökkentse” őket a korai behódolás előtt. Nyilvánvaló tehát, hogy amikor háború jön – és jön is, ha Washington megvan a maga módján –, ha a meghatalmazottokkal az ellenséget lövöldözni, képességeiket, stratégiáikat és taktikájukat megmutatni, az természetesen hasznos módszer lenne a tanulmányozásra és a felkészülésre.” állította.  

„Az Egyesült Államok folyamatosan azon pozícióba került, hogy felvegye Oroszország invázióját és meghódítását, amelyet Hitler részletezett első nyilvános írása óta 1924-ben, egészen a Barbarossa-hadművelet alatti előrenyomulás csúcsáig a moszkvai csatában, 1941 decemberében és 1942 januárjában. a közelmúltbeli fehéroroszországi és kazahsztáni puccskísérlet sikerrel járt, az USA/NATO pozíciói földrajzilag nagyon közel álltak volna ehhez a ponthoz. Stratégiai értékét tekintve a helyzet még kedvezőbb lett volna az USA/NATO erői számára, tekintettel a modern fegyverzet viszonylagos kifinomultságára a nácikhoz képest az 1940-es években. Azok az emberek, akik az Egyesült Államok politikáját folytatják, mint Hitler előttük, Oroszországot a következő Afrikának tekintik – egy szilvát, amelyet el kell venni és fel kell falni, és az embereket arra kell használni, hogy munkaerőt biztosítsanak ennek a gyümölcsnek a leszedéséhez.

„Robert Hare, a pszichológus, aki megalkotta a Pszichopátia Ellenőrzőlistát (PCL-R), azt mondta, hogy a szociopátiában szenvedőknek kevés az empátiája, és szokásuk, hogy racionalizálják cselekedeteiket. De azt mondta, hogy tudják, mi a különbség a jó és a rossz között” – mondta az elemző.

"Hare szerint ezzel szemben a pszichopátiában szenvedők számára nincs erkölcsi vagy empátiás érzés" - mondta.

„Amennyire a jó és a rossz bizonyos normáinak megsértésének „tudása” kiszűrhető, ennek csekély jelentősége van a világ többi részének, amely szenved az Egyesült Államok lépéseinek következményeitől” – tette hozzá.

„Mindenesetre ezek a feltételek mindegyike alkalmazható az Egyesült Államok külpolitikájára” – magyarázta DeBar.

„A szociopátia működő definíciói magukban foglalják a mások figyelmen kívül hagyásának tartós mintáját. Például:

A társadalmi normák és törvények figyelmen kívül hagyása vagy szabályok megszegése;

A társadalmi határok túllépése,

Mások lopása, üldözése és zaklatása,

A tulajdon megsemmisítése

Becstelenség és megtévesztés, beleértve a hamis személyazonosság használatát,

Mások manipulálása személyes haszonszerzés céljából

Az impulzusok ellenőrzésének és a jövő tervezésének nehézségei,

A következmények figyelembevétele nélkül cselekszik,

Agresszív vagy súlyosbított viselkedés, beleértve a gyakori verekedést vagy fizikai konfliktust másokkal,

A személyes vagy mások biztonságának figyelmen kívül hagyása,

Nehézségek a felelősségvállalásban,

Csekély vagy semmi bűntudat vagy lelkiismeret-furdalás, vagy hajlam a másokat negatívan érintő cselekedetek igazolására.”

DeBar így folytatta: "Ha ez nem az Egyesült Államok külpolitikája, amelyet "T"-ben foglalnak össze, akkor az elmúlt 60 évben valami mást kerestem." 

Forrás

A borítókép illusztráció!


 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


Lindsey Graham és McKain  2016-ban az ukrán csapatokat meglátogatták és világosan elmondták, hogy kinek harcolnak.

"A ti háborútok a mi háborúnk, 2017-ben kezdjük a támadást." 



https://vk.com/video644727407_456239457


AZ USA HAMIS INFORMÁCIÓKRA ALAPOZVA INDÍTOTT HÁBORÚKAT!


https://vk.com/video644727407_456239447




Roger L. Cloutier amerikai altábornagyot elfogták az oroszok Mariupolban



Azok számára, akik azt gondolják, hogy Ukrajna önerőből fütyült évekig az oroszok figyelmeztetésére. Ukrajna hosszú évek óta ad teret az amerikai törekvéseknek. Az USA tőle megszokott módon egy bábkormány mögé bújva igyekszik érvényesíteni hatalmi törekvéseit. Nem kell katonai szakértőnek lenni ahhoz, hogy tudjuk - egy amerikai altábornagy nem turistaként tartózkodott Mariupolban. Csak idő kérdése és az ukránok által tagadott titkos laboratóriumok is bemutatásra fognak kerülni. Az USA az utolsó ukránig harcolni fog Oroszország ellen. Forrás


  • +18! Az Azovi Gárda rémtettei az ukrán lakossággal! Ezeknek a “HŐSÖKNEK” drukkol EURÓPA???? Részletek
  • Biolaborok Ukrajnában? Az orosz harci cselekmények Ukrajnában, az ország "nácitlanítását" és lefegyverzését szolgálják. Részletek
  • Így készül az ukrán háborús propaganda, amit a nyugati média készpénznek vesz. Részletek 
  • Megszólalt az ENSZ volt fegyverszakértője: nácikat képeztünk ki Ukrajnában! Részletek
  • Az ukrán neonácizmus megérkezett Németországba: Népirtásra való felhívások a Reichstag előtt. Részletek




Megosztás itt: