Header Ads Widget

A majomhimlő globális pandémiává igyekszik fejlődni a már jól ismert forgatókönyvet felhasználva?



A covidból tanulva összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat magáról a betegségről és a csalássorozatról, ami a vakcinákig vezet, ha nem vagyunk résen. 

Elsőre sokaknak furcsának tűnhet, de az alap, ami mindennél fontosabb, jól jegyezzétek meg: NEM LÉTEZIK olyan, hogy MAJOMHÍMLŐ. Ahogyan bárányhimlő sem, így értelemszerűen az övsömör sem az, aminek mondják. Egy betegség van, amit az emberiség az elmúlt 200 évben a virológia nevű áltudományt használva többfelé szedett. Ezek a különböző kórokozóknak tulajdonított nyavaják nevükön kívül a lefolyás súlyosságában különböznek, illetve míg a himlő (állítólag) csak emberek között terjed, a majomhimlő 'kórokozóját' már az állatok hordozzák, és  képesek az embereket is megfertőzni vele. Fontos kihangsúlyozni, hogy a fenti tulajdonságok csupán elméletiek, ezeket az állításokat mindmáig nem tudták hitelt érdemlően bizonyítani.

Ha ugyanazon tünetek, ugyanazon  átviteli mód, ugyanazon  vakcina és ugyanazon elméleti antitestválasz jellemez több betegséget, akkor ez nem arra utal, hogy egyugyanazon betegség fut több néven? A következő posztokban bővebben foglalkozunk a témával. Ez az az ismeret, ami kulcsfontosságú a jövőre nézve, mivel ezt a csalást ellenünk felhasználva könnyen manipulálhatók a tudományos vizsgálatok, annak eredményei, ezáltal a teljes járványügyi narratíva.

Az első kutatás, ami erre a csalásra épül, már el is készült, eredménye kimondja: a majomhimlő tünetmentesen is lezajlik, ezzel potenciális hordozókká váltunk mindannyian! Ugye tudjátok, mi jár a tünetmentesen (egészségesen) tesztpozitív embernek, és a kontaktjainak? 

Részlet az anyagból: Tünetmentes orthopoxavírus-keringés az emberekben a kameruni csimpánzok között kitört majomhimlőjárvány nyomán "Az OPXvírusok tünetmentes vagy fel nem fedezett keringése a kameruni emberekben valószínű, és gyakori a majomhimlő-rezervoárokkal való érintkezés, ami felveti az emberi és állati megbetegedések folyamatos felügyeletének szükségességét."

"A kameruni Mfou körzetben azonosítottuk az OPXV-ellenes antitestek jelenlétét a himlőoltás koránál fiatalabb résztvevőknél, ami arra utal, hogy az OPXV nem észlelt vagy lehetséges tünetmentes keringése az emberi populációban ebben a régióban.". https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31769389/

A kutatás során olyan területeken, ahol kitört a csimpánzok között a majomhimlő-járvány, mintát vettek a környéken élő tünetmentes emberekből és a tudósok meglepetésére orthopoxvírus-ellenes antitesteket találtak azon emberek szervezetében is, akik koruknál fogva már nem kaptak himlő elleni 'védő'oltást. Mi más is következhetne ebből, minthogy a humán populációkban tünetmentesen is kering a majomhimlő, így egy járvány kitörése bármikor bekövetkezhet? Ez a következtetés viszont hamis, a rejtélyes antitestek magyarázata a WHO iránymutatásai között is megtalálható:

'Mivel az ortopoxavírusok szerológiailag keresztreaktívak, az antigén- és antitest-kimutatási módszerek nem nyújtanak majomhimlő-specifikus megerősítést. A szerológiai és antigén kimutatási módszerek ezért nem ajánlottak diagnózis felállítására vagy az esetek kivizsgálására, ha az erőforrások korlátozottak. Ezenkívül a vakcinia-alapú vakcinával nemrégiben vagy távolról történő oltás (pl. bárki, akit a himlő felszámolása előtt oltottak be, vagy aki magasabb kockázat miatt nemrégiben oltották be, mint például az ortopoxavírusokkal foglalkozó laboratóriumi személyzet) hamis pozitív eredményhez vezethet.' https://www.who.int/news-room/fact-sheets/detail/monkeypox

HIMLŐ: egy sikertörténet, és ami mögötte van.

Leírása: a himlőt a variola vírus, az Orthopoxvirus nemzetség DNS-vírusa okozza . Az ember az egyetlen ismert hordozója ennek a vírusnak. Emberről emberre terjed, és a természetes fertőzés légúti cseppek belélegzése vagy fertőzött anyaggal való érintkezés útján történik a nyálkahártyán. Történelmi adatok azt sugallják, hogy a himlő nem nagyon fertőző, és nagy népsűrűségre van szükség az átvitel fenntartásához. A legnagyobb kockázatnak azok a személyek vannak kitéve, akik szoros, hosszan tartó érintkezésben vannak egy fertőzött beteggel. 10-14 napos lappangási idő után a fertőzött személynél súlyos tünetek jelentkeznek, lázzal, rossz közérzettel és fejfájással. Ezután makulopapuláris kiütés alakul ki az arc, a nyálkahártyák, a törzs és a végtagok érintettségével. A léziók az ezt követő 1-2 nap során pustulárissá és mélyekké válnak, a 10. napon pedig varasodás képződik. A betegek a kiütés első hetében a legfertőzőbbek, amikor a szájnyálkahártya fekélyes elváltozásai miatt a vírus terjedése a legnagyobb. Az általános halálozási arány körülbelül 30%, a legtöbb halálozás a betegség második hetében következik be.

1980. május 8-án az Egészségügyi Világszervezet (WHO) bejelentette a himlővírus teljes globális felszámolását. Ezt a pillanatot tartják az egyik legnagyobb sikertörténetnek az egész modern orvostudományban. Az emberiség összefogott egy világméretű erőfeszítésben, és végül legyőzte a halálos ellenséget az oltás orvosi „csodájának” segítségével. Ezt a diadalmas eredményt azóta is minden oltási törekvés igazolására használják. A himlő  injekció útján történő kipusztítását erősen népszerűsítették, hogy a nyilvánosság elfogadja a további betegségekre kifejlesztett vakcinákat, és a jelenlegi rohanó kísérleti mRNS-oltásokat, amelyeket a „SARS-COV-2” terrorkampány során kényszerítenek ránk.

A kampány tervezett céljait felsoroló 1958-as WHO közleményéből néhány részlet:

'AJÁNLJA minden kormánynak, hogy:

(a) 1959 és 1960 között oltsák be a lakosságot azokban az országokban, ahol a himlő fő endemikus gócai vannak; és

b) 1961–1962 folyamán a lakosság további vakcinázását kell végezni azokban a gócokban, ahol a betegség továbbra is fennáll, és ezt követően ismételt vakcinázást kell végezni, amennyiben az az egyes országokban szerzett tapasztalatoknak megfelelően szükségessé válik;

AJÁNLJA, hogy minden országban, ahol kötelező a himlőoltás, folytassák a himlő elleni oltás beadását a betegség felszámolása során világszerte' https://apps.who.int/iris/handle/10665/88784

Amint az a fentebb látható, fokozott erőfeszítés mutatkozott a lakosság himlő elleni oltására, különösen a szegényebb országokban. Ezt az erőfeszítést annak ellenére hajtották végre, hogy bizonyos területeken az ismételt oltási kampányok kudarcot vallottak, és annak ellenére is, hogy az oltóanyag használatának ismert veszélyei voltak. A WHO további vakcinázást és bizonyos populációk újraoltását szorgalmazta. Más szóval, a WHO tömeges oltási kampányt szorgalmazott emlékeztető oltással, miközben egyidejűleg biztonsági tanulmányok elvégzését kérte magukról a vakcinákról. Ez ismerősen hangzik?

De mi van akkor, ha a himlő felszámolása nem állja meg a helyét? Mi van, ha a himlőnek nevezett betegség tünetei még ma is fennállnak? Mi van, ha ezek a tünetek soha nem tűntek el, csak új nevet és személyazonosságot kaptak? Mi van akkor, ha a „vírus” kiirtására használt vakcinák valójában ugyanazokat a tüneteket okozzák, mint a himlő, vagy még rosszabb? Mit árulna el ez pontosan azokról a szervezetekről, amelyek sikert hirdettek és győzelmi táncot jártak? 

A 'kihalt' himlő tüneteivel teljesen megegyező betegség nyomába fogunk eredni, de előtte ismerjük meg minden idők eddigi leghalálosabb vakcináját, amire érdemes egy teljes bejegyzést szentelni.

Ismerős lehet: tömeges oltás bármi áron

Noha 1958-ban úgy tűnt, hogy a vakcinák biztonságossága még kérdéses volt, utólag van szerencsénk látni, milyen pusztító hatásokat fedeztek fel végül hosszú távon:

'A vakcinálás mellékhatásai: Gyakoriság és klinikai jellemzők

„A himlőoltás kevésbé biztonságos, mint a ma rutinszerűen használt oltások. A vakcina ismert mellékhatásokkal jár, amelyek az enyhétől a súlyosig terjednek. Az enyhe vakcinareakciók közé tartozik a szatellit elváltozások kialakulása, láz, izomfájdalmak, regionális limfadenopátia, fáradtság, fejfájás, hányinger, kiütések és fájdalmas érzések az oltás helyén. 13 , 18 , 19  Egy közelmúltbeli klinikai vizsgálat szerint a vakcinázottak több mint egyharmada kihagyott napokat a munkából vagy az iskolából ezen enyhe, oltással összefüggő tünetek miatt. 18 ' https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1069029/#__ffn_sectitle


A CDC szerint:

'Ezzel szemben a legtöbb himlő- vagy majomhimlő-oltást kapó embernek csak kisebb reakciói vannak, mint például enyhe láz, fáradtság, mirigyduzzadtság, bőrpír és viszketés az oltás beadásának helyén. Ezeknek a vakcináknak azonban komolyabb kockázatai is vannak.

A múltbeli tapasztalatok alapján a becslések szerint minden 1 millió beoltott emberből 1-2 ember fog meghalni az oltás által okozott életveszélyes szövődmények következtében.'

https://www.cdc.gov/poxvirus/monkeypox/clinicians/smalpox-vaccine.html

Úgy tűnik, hogy a himlőoltás enyhe reakcióinak egyedüli tünetei maga a himlőbetegség. Ráadásul a CDC valószínűleg alábecsüli a vakcinával kapcsolatos halálesetek számát. Felvetődik a kérdés:  miért szükséges egy már nem létező, kihalt betegség ellen immunitást szerezni? 

2003-ban Bush elnök úgy döntött, hogy minden katona számára kötelezővé teszi a himlő elleni védőoltást, valamint további félmillió egészségügyi dolgozónak ajánlja fel. Annak ellenére, hogy a himlőt bő 23 évvel Bush Jr. döntése előtt világszerte kiirtottnak nyilvánították, és magát a betegséget 1949. óta nem endémiásnak tekintették az Egyesült Államokban, a kiirtott „vírus” biofegyverként való felhasználásának veszélyét hozták fel e döntés indoklásaként. A CBS akkori jelentése nagyon sötét képet fest az oltásról:

'A legveszélyesebb vakcina

„A himlő lehet az ember által valaha ismert legrosszabb betegség. 1880 és 1980 között körülbelül félmilliárd embert ölt meg, mielőtt kiirtották volna. És a himlőoltás is halálos. A tudósok az ember által ismert legveszélyesebb vakcinának hívják.”

„A vakcinát 1796.-ban hozták létre. A ma használt vakcina lényegében ugyanaz – mondja Offit. „ Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy az oltások nagyon biztonságosak és hatékonyak, és azok is. De az összes oltás, amit ma használunk, a modern technológia eredménye. Ez nem igaz a himlőoltásra. Ennek van egy mellékhatásprofilja, amit ma nem fogadnánk el oltásként” – mondja.

https://www.cbsnews.com/news/the-most-dangerous-vaccine/#app

A mai eseményekkel való párhuzam több ponton is felismerhető. A vakcinák kockázatait a tömeges oltássorozatok beadása után ismerték el, így lesz ez majd a covid vakcinák esetében is. Viszont ki kell térni a vírus biofegyverként való felhasználásának  kockázatára, ami alapot szolgáltatott a katonaság beoltására. Nem ismerős a biofegyver szó Ukrajna kapcsán? Nincsenek biofegyverek, amik veszélyt jelentenének ránk, a politikusok által lobogtatott dokumentumokban feltételezések vannak papírra vetve, amik nem minősülnek bizonyítéknak. A riogatás bevett politikai eszköz, és mindig célja van. A biolabor hoaxnak  megelőző vakcina lesz a vége, és az ilyen jellegű tartalmak megosztásával ha tetszik, ha nem, gyógyszeripari propagandát terjesztetek!

Forrás -Telegram: Uncut News Hungary


  KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


Majomhimlő - Moszkva az amerikai finanszírozású nigériai laboratóriumok kivizsgálására szólította fel a WHO-t! Részletek

Az Egészségügyi Világszervezet nemzetközi vészhelyzet kihirdetését fontolgatja a majomhimlő miatt. Részletek


Bill Gates a bioterrorista himlőjárványra figyelmeztet!


https://vk.com/video644727407_456239643