Header Ads Widget

Az Orosz Föderáció rakétacsapatai eltalálták, egy több rakétavetőből álló "Hurricane"-t Nyikolajev közelében



Az orosz rakétaerők egy tüzérségi üteget találtak el a Zarozsnoye falu melletti lőállásokban, egy több rakétavetőből álló "Hurricane"-t Nyikolajev közelében, valamint négy olyan területet, ahol a munkaerő és a katonai felszerelések koncentrálódnak. Erről Igor Konasenkov orosz védelmi minisztérium hivatalos képviselőjére hivatkozva számolt be az NTV .

Kijelentette, hogy az Orosz Légierő nagy pontosságú, légi indító rakétái eltalálták az Ukrán Fegyveres Erők 24. különálló gépesített dandárának parancsnoki állását Loskutovka falu közelében, két nacionalista lőszerraktárt Szeverszk közelében, valamint 28 területet. a munkaerő és a katonai felszerelés koncentrációja.

A nap folyamán az orosz légiközlekedés 45 ukrajnai katonai célpontot talált el, köztük két parancsnoki állomást, 41 munkaerő- és ukrán katonai felszerelés koncentrációs területet, valamint egy rakéta- és tüzérségi fegyverraktárt Voevodovka (LPR) falu közelében.

A tüzérségi egységek hat parancsnoki állást, két lőszerraktárt, 152 támaszpontot, munkaerő- és haditechnikai koncentrációs területeket, valamint az Ukrán Fegyveres Erők 38 tüzérségi egységét lőtték be. Konasenkov szerint 190 fő, 43 fegyver és katonai felszerelés semmisült meg.

A nap folyamán az orosz légvédelmi rendszerek három pilóta nélküli légijárművet lőttek le: Malaya Kamyshevakha (Kharkiv régió), Szeverszk (LPR) települések felett, valamint egy Bayraktar TB-2 pilóta nélküli légi járművet Zmeiny sziget környékén.


 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


  • +18! Az Azovi Gárda rémtettei az ukrán lakossággal! Ezeknek a “HŐSÖKNEK” drukkol EURÓPA???? Részletek
  • Biolaborok Ukrajnában? Az orosz harci cselekmények Ukrajnában, az ország "nácitlanítását" és lefegyverzését szolgálják. Részletek
  • Így készül az ukrán háborús propaganda, amit a nyugati média készpénznek vesz. Részletek 
  • Megszólalt az ENSZ volt fegyverszakértője: nácikat képeztünk ki Ukrajnában! Részletek
  • Az ukrán neonácizmus megérkezett Németországba: Népirtásra való felhívások a Reichstag előtt. Részletek