Header Ads Widget

Zelenszkij Ukrajnába hívja Bush volt amerikai elnököt.



Volodimir Zelenszkij Ukrajna elnöke videokonferencia útján tárgyalt George W. Bush volt amerikai elnökkel.

A találkozó során Zelenszkij meghívta Busht Ukrajnába.

„Az államfő meghívta a 43. amerikai elnököt, hogy a számára megfelelő időpontban látogasson el Ukrajnába” – áll Zelenszkij hivatalának honlapján egy üzenetben, amelynek szövegét a RIA Novosztyi idézi.



 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


Lindsey Graham és McKain  2016-ban az ukrán csapatokat meglátogatták és világosan elmondták, hogy kinek harcolnak.

"A ti háborútok a mi háborúnk, 2017-ben kezdjük a támadást." 



https://vk.com/video644727407_456239457


AZ USA HAMIS INFORMÁCIÓKRA ALAPOZVA INDÍTOTT HÁBORÚKAT!


https://vk.com/video644727407_456239447


Zelenszki elismeri, hogy a náci AZOV katonai alakulat az ukrán hadsereg része.


https://vk.com/video644727407_456239516


Azok számára, akik azt gondolják, hogy Ukrajna önerőből fütyült évekig az oroszok figyelmeztetésére. Ukrajna hosszú évek óta ad teret az amerikai törekvéseknek. Az USA tőle megszokott módon egy bábkormány mögé bújva igyekszik érvényesíteni hatalmi törekvéseit. Nem kell katonai szakértőnek lenni ahhoz, hogy tudjuk - egy amerikai altábornagy nem turistaként tartózkodott Mariupolban. Csak idő kérdése és az ukránok által tagadott titkos laboratóriumok is bemutatásra fognak kerülni. Az USA az utolsó ukránig harcolni fog Oroszország ellen.

Jól látható, hogy az egész emberiséget kifosztó, eladósító, gyarmatosítók, és az őket kiszolgáló globalista élősködő politikusok, a globális médiájukkal, összefogtak, Oroszország ellen, faji alapon korlátokat vezettek be ellenük.

A nyugati hazugságbirodalom célja nem az ukrán emberek megmentéséről szól, hanem az USA világuralmi törekvéseiről, ami az egypólusú világrendszert, a totális kontrollt és globális diktatúrát jelenti. EZ AZ USA ÉS AZ EU PROGRAMJA! MINDEN MÁS CSAK ESZKÖZ HOZZÁ! Ezek voltak globális szinten az elmúlt 2 év hazugságai, a nemzetállamokra rákényszerített migrációs pusztítás, a korlátozások, a zsarolások, a kényszeroltások, az emberi jogok sárba tiprása.

Ennek a globális pusztító tervnek a megvalósításához, még Oroszország útban van! ERRŐL SZÓL A TÖRTÉNET! NEM OROSZORSZÁG RABOLTA LE ÉS ADÓSÍTOTTA EL AZ EGÉSZ EMBERISÉGET, ÉS NEM ŐK AKARJÁK FELSZÁMOLNI A NEMZETÁLLAMOKAT! NATO = USA! Meddig is nyomultak Európában előre, a béke és a demokrácia köntösébe bújva, úgy hogy megígérték, hogy nem teszik? Egészen addig, amíg rá nem ültek az oroszok nyakára, mert ez volt a cél! 

Az USA-t kiszolgáló EU globalista nemzetgyilkos politikusaink által hozott szankciókat Oroszországgal szemben, meg mi fogjuk megfizetni! Részletek



ADD TOVÁBB!