Header Ads Widget

Orbán Viktor: Ez egy atombomba, amit le akarnak dobni a magyar gazdaságra!



A miniszterelnök a beszélgetést azzal kezdte, az Európai Bizottság azt javasolja, hogy szüntessék meg az Oroszországból érkező olajszállítmányokat. Ezzel szerint Ursula von der Leyen, az EB elnöke megtámadta azt az egységet, amit a tagállamok két nap alatt hoztak létre Versailles-ban.

A probléma szerint az, hogy évekbe telne a magyar energiaszállítási és betáplálási rendszer átalakítása, pedig a háború most zajlik. Ha elfogadták volna a javaslatot, akkor 700 forintba kerülne a benzin és 800-ba a gázolaj, a rezsicsökkentésnek pedig vége lenne.


Ez egy atombomba, amit le akarnak dobni a magyar gazdaságra – közölte.





 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


Jól látható, hogy az egész emberiséget kifosztó, eladósító, gyarmatosítók, és az őket kiszolgáló globalista élősködők, a globális médiájukkal, összefogtak, Oroszország ellen. Faji alapon korlátokat vezettek be ellenük.  

A nyugati hazugságbirodalom célja nem az ukrán emberek megmentéséről szól és szólt SOHA, hanem az USA világuralmi törekvéseiről, ami az egypólusú világrendszert, a totális kontrollt és globális diktatúrát jelenti. EZ AZ USA ÉS AZ EU PROGRAMJA! MINDEN MÁS CSAK ESZKÖZ HOZZÁ! Ezek voltak globális szinten az elmúlt 2 év hazugságai a járvánnyal kapcsolatosan, az országokra rákényszerített migrációs pusztítás, a korlátozások, a zsarolások, a kényszeroltások, az emberi jogok sárba tiprása. AKI MÉG MINDIG ÚGY GONDOLJA, HOGY EZEK A MEGMENTŐK, AZ MENTHETETLENÜL OSTOBA.

Ennek a globális pusztító tervnek a megvalósításához, még Oroszország útban van! ERRŐL SZÓL A TÖRTÉNET! NEM OROSZORSZÁG RABOLTA LE ÉS ADÓSÍTOTTA EL AZ EGÉSZ EMBERISÉGET, ÉS NEM ŐK AKARJÁK FELSZÁMOLNI A NEMZETÁLLAMOKAT! NATO = USA! Meddig is nyomultak Európában előre, a béke és a demokrácia köntösébe bújva, úgy hogy megígérték, hogy nem teszik? Egészen addig, amíg rá nem ültek az oroszok nyakára, mert ez volt a cél! 

Az USA-t kiszolgáló EU globalista nemzetgyilkos politikusaink által hozott szankciókat Oroszországgal szemben, meg mi fogjuk megfizetni! Részletek



ADD TOVÁBB!