Header Ads Widget

Az orosz hadsereg megsemmisített az Ukrán Fegyveres Erők M777-es amerikai tarackjaiból álló egységet



A védelmi minisztérium tájékoztatása szerint Ukrajnában egy amerikai gyártmányú M777 tarackból álló egységet semmisítettek meg az orosz  Giacint - S önjáró tarackok .

Megjegyzendő, hogy a munka három fegyverből álló szakaszon folyt. A lövöldözés során a megölni sikerült elnyomni legalább egy akkumulátort. Az orosz egység parancsnoka szerint a Hyacinths lőtávolsága 28,5 km , közvetlen fegyvertalálattal esélytelen az ellenség.




A Honvédelmi Minisztérium tudomásul vette, hogy a legénység teljesítette az erős pontok, erődítmények, felszerelések és ellenséges katonák megsemmisítésére szolgáló tűzmissziók telepítését. Minden razzia után és drónok észlelésekor a tarackok megváltoztatják pozíciójukat.

Korábban az Orosz Föderáció Védelmi Minisztériuma bejelentette az Azovstal üzem és Mariupol területének teljes felszabadítását.

Az Orosz Föderáció légvédelmi erői megakadályozták az ukrajnai provokációt a kurszki régió Rilszkij körzetében.




Május 23-án éjszaka az Orosz Föderáció légvédelmi erői megakadályoztak egy Ukrajnából érkező provokációt  a Kurszki régióban található Rilszkij körzetben – közölte a körzet vezetője, Andrej Lisman a Telegram csatornáján.

Fotó: news.myseldon.com, ntv.ru


Videók, amelyekről hallgat a média: https://vk.com/video/@eltitkolttudas