Header Ads Widget

Szergej Lavrov orosz külügyminiszter kijelentette, hogy az egész világ érezni fogja a Nyugat Oroszország elleni hibrid háborújának következményeit.


„A kollektív nyugat totális hibrid háborút hirdetett ellenünk, és nehéz megjósolni, meddig fog tartani mindez, de az egyértelmű, hogy a következményeit kivétel nélkül mindenki érzi” – mondta a parlament ülésén. Kül- és Védelempolitikai Tanács.

Lavrov szerint az amerikai és európai politikusok minden Oroszország elszigetelésére irányuló kísérlete kudarcra van ítélve. A pálya szélén sok szakértő már felismeri ezt – tette hozzá a diplomata.

Ragadozónak és jó hírnevét aláásónak nevezte a Nyugat Oroszországgal szembeni politikáját is.

A miniszter hangsúlyozta, hogy a nyugati szankciók késztették Moszkva további közeledését a korábbi "aranymilliárdon" kívüli országokkal. Úgy jellemezte, mint egy elkerülhetetlen folyamatot, amely kölcsönös.

Ráadásul az Európai Unió Lavrov szerint végleg elveszíti függetlenségét, és feláldozza az európaiak életminőségét, hogy az Egyesült Államok érdekeit szolgálja.

Az Ukrajna demilitarizálását és eltagosítását célzó orosz katonai különleges hadművelet megkezdése után a Nyugat fokozta a Moszkvával szembeni szankciókat. A korlátozó intézkedések elsősorban a bankszektort és a high-tech termékek szféráját érintették. Egyes országok bejelentették az orosz vagyon befagyasztását, sok cég beszüntette tevékenységét az országban.

Mindazonáltal az ellátási láncok megszakadása gazdasági problémákhoz vezetett az Egyesült Államokban és Európában , ami az élelmiszer- és üzemanyagárak emelkedésében nyilvánult meg.


 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


A nyugati hazugságbirodalom át vert mindannyiunkat és nem először, céljuk pedig nem az ukrán emberek megmentéséről szólt SOHA, hanem az USA világuralmi törekvéseiről, ami az egypólusú világrendszert, a totális kontrollt és globális diktatúrát jelenti az egész emberiségnek!!! TETSZIK A PROGRAM? MERT EZ AZ USA ÉS AZ EU PROGRAMJA! MINDEN MÁS CSAK ESZKÖZ EHHEZ A PUSZTÍTÁSHOZ! Ilyenek voltak globális szinten az elmúlt 2 év hazugságai a járvánnyal kapcsolatosan, aminek közel sincs vége, az országokra rákényszerített migrációs pusztítás, a korlátozások, a zsarolások, a kényszeroltások, az emberi jogok sárba tiprása, és most az Oroszország elleni szankciók, hogy tönkretegyék Európa gazdaságát!!! Egyébként meg az orosz-ukrán konfliktus nem azzal kezdődött, és nem is azért, amivel a globális médiák és csatlósaik, a nap 24 órájában hülyítik az embereket, beleértve az ukrán embereket is! A probléma okozói, nem Oroszország, hanem az USA és az EU vezetés, és az általuk okozott károkat, velünk fogják megfizettetni. Részletek