Header Ads Widget

Ahelyett, hogy összefognánk és egységbe verődnénk, hogy összeadnánk az erőnket, csak vádaskodunk. Milyen támadás érte Dr. Drábik Jánost?




Ahelyett, hogy összefognánk és egységbe verődnénk, hogy összeadnánk az erőnket, csak vádaskodunk. Erre pazaroljuk az energiánkat. 

Milyen támadás érte Dr. Drábik Jánost? Kik üzengetnek neki és mit? 
Mi fog vajon megvalósulni, az emberiség feletti világuralom, vagy a tömeges, egész emberiséget érintő ébredés? Meg tudjuk-e összefogással akadályozni azt, ami készül, illetve már folyamatban van ellenünk, ha már időben tudunk róla?
Mikor lép végre színre a felébredettek közössége? Meddig élősködhet még az a maroknyi hatalmi elit a hatalmas összerővel rendelkező néptömegeken?





PÉNZÜGYI RENDSZEREINKET, TOLVAJOK NEMZEDÉKE FOSZTOGATJA!

Emberek milliárdjaitól, dollár billiókat rabolnak el évente! Egyre többet dolgozol, egyre kevesebbet érő pénzért. Mindannyiunkat virtuális rabszolgává tesznek. 





NAGYON FONTOS INFORMÁCIÓK!!


Minden úgy alakul, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva, és ha nem ébredünk, akkor nagyon rövid időn belül, el leszünk törölve a földszínéről, mint ahogyan ez, már hat alkalommal megtörtént. A globalizmus és a világkormány létrehozása, amit tervez a háttérhatalmi elit és kiszolgáló politikusai, az a bolygónk pusztulásához fog vezetni!!! Részletek