Header Ads Widget

Anthony Fauci elérkezettnek látta az időt, hogy bejelentse: évente szükség lesz a Covid emlékeztető oltásokra.



Most, hogy a WHO teljeskörű hatalmat fog nyerni a világ 194 országa felett - Anthony Fauci elérkezettnek látta az időt, hogy bejelentse: évente szükség lesz a Covid emlékeztető oltásokra - hogy mire emlékeztetnek vajon, azt nem nehéz kitalálni. Addig "bíztatják" szép szóval és kemény szankciókkal az embereket, amíg az immunrendszerük teljesen le nem épül. 

A "vakcinakirály" azt mondja, hogy a Covid velünk marad, fel kell készülni a krónikus korona megbetegedésekre. Forrás



 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


Fauci szerint, a sanghaji stílusú brutális lezárásokat szélesebb körben kellene alkalmazni, hogy az embereket arra kényszerítsék, hogy beolttassák magukat.


https://vk.com/video644727407_456239552


A lényeg az, ami a színfalak mögött zajlik, és amiről hallgat a média!! Folyamatos kísérlet zajlik a WHO-s vakcina-diktatúra és az Új Világrend létrehozására, az egész emberiség ellen!! Erről szól a történet!! Ezt a folyamatot szolgálja minden korlátozás, járvány, migráció, oltás, zsarolás, ami a világunkban történik, beleértve az orosz-ukrán konfliktus is!  Ez az USA és az EU jelenlegi vezetés programja. Aki még mindig úgy gondolja, hogy vége van a vírus őrületnek, a járványoknak, a kényszernek, a zsarolásoknak, a korlátozásoknak, és az USA vagy az EU vagy a NATO vezetés megakarják őt védeni vagy menteni bármitől, az óriási tévedésben tengeti az életét. Az USA-t kiszolgáló EU globalista politikusaink által hozott szankciókat Oroszországgal szemben, meg mi fogjuk megfizetni! Nem Oroszország rabolta le és adósította el az egész emberiséget, nem Oroszország akarja felszámolni a nemzetállamokat, nem Oroszország tolja a nyakunkba a migránsokat, és nem Oroszország hozta össze az 1,2 világháborút sem.


MEGOSZTÁS