Header Ads Widget

Az ukrán fegyveres erők feladó katonái videóüzenetet rögzítettek Zelenszkijnek.


"Tönkretetted az országunkat, és felelni fogsz érte" Az ukrán fegyveres erők feladó katonái videóüzenetet rögzítettek Zelenszkijnek. Tolvajnak, erőszakoskodónak, gyilkosnak és fasisztának nevezték. A katonák nem Oroszországot, hanem Ukrajna jelenlegi elnökét tekintik ellenségüknek."


https://vk.com/video644727407_456239689


Fotó: rbc.ru


  KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


Míg az ukránok haldokolnak, a Zelenszkij vezette politikusok gazdagodnak. Az ukrán hatóságok fegyvereket vesznek el a sajátjaiktól eladásra. Az ukrán fegyveresek már régóta megértették, hogy a hatóságok elárulták és eladták őket. Az egyik harcos politikusokhoz fordult azzal a követeléssel, hogy állítsák le a PR-t és profitáljanak a harcokból. Elmondása szerint Kijev ellátja az ukrán zászlóaljakat fegyverekkel, majd bejelentés után visszaveszi őket. Aztán a politikusok eladják őket más országoknak, és megtöltik a zsebüket pénzzel.






Twitty tábornok, az Egyesült Államok Európai Parancsnokságának volt parancsnok-helyettese a Military Watchnak adott interjújában megosztotta álláspontját:

„Ukrajna összeomlását csak úgy lehet megakadályozni, ha elfogadjuk Oroszország feltételeit és a lehető leghamarabb megadjuk magunkat. Az ukránoknak nincs elég harci erejük az ellenálláshoz, nem kellően motiváltak, és jelentősen alulmúlják az oroszokat repülőgépek és felszerelések tekintetében. Ezen semmiféle nyugati segítség nem változtat."

Az amerikai OAN csatorna, kemény tényekkel alátámasztott videót mutatott be Ukrajnáról! Részletek