Header Ads Widget

Dr. James Thorp: Menstruációs rendellenességek, a méhválási esetek megugrása a COVID-oltás bevezetése után.



A tanulmány egyik szerzője, Dr. James Thorp egy széles körben publikált, 68 éves orvos, MD, szülészet-nőgyógyászat, valamint anyai-magzati gyógyászat oklevelével, aki több mint 42 éve foglalkozik szülészettel.

Thorp korábban azt mondta a The Epoch Timesnak , hogy „sok-sok-sok szövődményt tapasztal terhes nőknél, anyukáknál és magzatoknál, gyermekeknél, utódoknál”, amióta a COVID-oltást széles körben elterjesztették.

„A magzat halála, vetélés, a magzat halála az anyában” – tette hozzá Thorp. "Amit az elmúlt két évben láttam, az példátlan."

Thorp kifejtette, hogy bár a COVID-19 oltással összefüggésben nőtt a magzati elhalálozás és a kedvezőtlen terhességi kimenetelek száma, a hatás számszerűsítésére tett kísérleteket hátráltatja az orvosok és ápolónők 2021 szeptemberében kiszabott  szájüregi  elrendelése. a „Betegárulás: Az egészségügy korrupciója, a tájékoztatáson alapuló beleegyezés és az orvos-beteg kapcsolat” című kiadványban.

A helyzet az, hogy nők tízezrei tapasztalnak traumás vérzést és súlyos problémákat. A nők tudják, mi a normális számunkra és mi nem. Jobban ismerjük a testünket, mint bármely orvos vagy közösségi oldal, hogy tudjuk, ha valami nem stimmel. Milyen joga van a nagytechnológiának, hogy elmondja nekünk, hogy a történeteinket nem érdemes megosztani? Hogyan juthatunk el annak gyökeréhez, hogy mi lehet az oka, ha úgy érezzük, egyedül mi tapasztaljuk meg ezeket? Undorodom attól a gondolattól, hogy tapasztalatainkat elnyomják és aláássák, mintha hirtelen „hallgass a nőkre” csak néha jelentene. Tehát tudtuk, hogy magunknak kell elvégeznünk a munkát, és létrehoztuk a tanulmányt. Vissza kellett adnunk a hangjukat ezeknek a nőknek, és tudatnunk kell velük, hogy nem engedjük elhallgattatni őket, és meg fogjuk tenni, amit kell, hogy figyelmet kérjünk erre a kérdésre. Forrás



Dr. Ryan Cole – „20-szoros növekedésről számol be” a rák előfordulása a beoltott betegek körében. Részletek




Az amerikai "Goodsciencing" weboldal nemzetközi szinten dokumentálta a hirtelen és váratlanul bekövetkezett szívrohamokat, amelyek többnyire fiatal sportolóknál fordultak elő. A hivatásos sportolók eközben azt állítják, hogy több évtizedes hivatásos gyakorlatuk során még nem tapasztaltak ilyet. Az oltási kampányokkal való összefüggésre utaló jelentéseket a közösségi médiából gőzerővel törlik. 

Pedig a szívhalálozások számának növekedése a sportban statisztikailag ellenőrizhető! A dokumentált 1056 esetből - amiről írásos bizonyítékokat tartalmazó listát is közzétettek - 690-en haltak meg. És ez valószínű csak a jéghegy csúcsa.

Persze az olyan oldalak, mint pl. a Vakcinainfó és társai biztosan erre is azt írnák: "a tudomány nem talált összefüggést az oltásokkal kapcsolatban". Részletek