Header Ads Widget

Négyszeresére nőttek a német rezsiszámlák – írja a Welt



Jelenleg a német hatóságok sürgősen keresnek új energiaszolgáltatókat, hogy ezeket piaci áron megvásárolhassák, de ez idáig nem jártak túl sikeresen ebben az ügyben.

A német szövetségi államok földgázellátásának megszakítását célzó nyugati szankciókra adott május 11-i orosz válasz után a német házkezelő társaságok kénytelenek úgynevezett gázpótdíjat beépíteni a közüzemi számlákba – írja a Welt.

A kiadvány tisztázza, hogy egy ilyen döntés előtt Németországban Oroszország 20 eurót fizetett megawattóránként, utána pedig a megawattóra átlagára 85 euróra ugrott. E tekintetben a német hatóságok kénytelenek sürgősen új energiaszolgáltatókat keresni, hogy piaci áron megvásárolhassák azokat, de ez idáig nem jártak túl sikeresen az ügyben.
Német szakértők szerint, ha az orosz gázszállítás nem indul újra, akkor a világpiaci árak tovább emelkednek, és a fejletlen gazdaságú országok nem tudják megvásárolni azt jövőbeni felhasználásra.

Fotó: lenta.ru, mirtesen.ru


  KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 



A lényeg az, ami a színfalak mögött zajlik, és amiről hallgat a média!! Folyamatos kísérlet zajlik a WHO-s vakcina-diktatúra és az Új Világrend létrehozására, az egész emberiség ellen!! Erről szól a történet!! Ezt a folyamatot szolgálja minden korlátozás, járvány, migráció, oltás, zsarolás, ami a világunkban történik, beleértve az orosz-ukrán konfliktus is!  Ez az USA és az EU jelenlegi vezetés programja. Aki még mindig úgy gondolja, hogy vége van a vírus őrületnek, a járványoknak, a kényszernek, a zsarolásoknak, a korlátozásoknak, és az USA vagy az EU vagy a NATO vezetés megakarják őt védeni vagy menteni bármitől, az óriási tévedésben tengeti az életét. Az USA-t kiszolgáló EU globalista politikusaink által hozott szankciókat Oroszországgal szemben, meg mi fogjuk megfizetni! Részletek