Header Ads Widget

Brindza András: Véget kell vetnünk a hazudozó bíróságok, gyám - és kormányhivatalok, sok esetben igazságtalan, a gyermekeket és főleg az apákat bántó döntéseinek‼


Brindza András közíró (az elmúlt 70 év legkiválóbb magyar Emberei közé választották), a következőket mondta:

"Az autista lányommal kapcsolatos, több mint 2.5 éves nagyon rossz  tapasztalataim miatt kb. 2 hónapja és is bekapcsolódtam a nagyon fontos dolgokban (a rossz irányba  megváltozott, aljas hazuggá vált ex feleségem mellett a Zuglói Gyám-és Kormányhivatal, a Fővárosi Törvényszék, majd a Kúria 2 hazug bírója miatt 2019. VII. 7-től 2022. IV.-hó 28-Ig nem láthattam a nagykorú autista lányomat, aki, nagyon szeretett volna velem találkozni)..!

Valószínű, hogy a maximum 2 hónap alatt elintézhető ügyünk az aljas és bűnös politikai támadás miatt húzódik már közel 3 éve..!

Néhány hete adtam be a 3. keresetemet a 2 szégyenletes hivatal és a 2 hazug bíróság ellen (megtapasztalhatják, hogy a civil társadalom legerősebb minőségi Emberei közé tartozom, nem véletlenül választottak az elmúlt évtizedek,   néhány legkiválóbb Embere közé)..!!

Most, a fő Kormányhivatal igazságos döntésére várunk, nekem kell megkapni a lányom gondnoki jogát, ha esetleg nem kapom meg, akkor a hivatal elé megyünk tüntetni munkaidőben, + megírom (a felelősök nevét is) az aljas ügyet a hármunk által elindított Leleplező újságban és csinálunk belőle tévés műsort, a hozzánk közel álló hiteles civil média hozni fogja több helyen !" További részletes információk


Brindza András


Hírlevél feliratkozás! 

Kapd meg a legfrissebb bejegyzéseket e-mailben. Részletek