Header Ads Widget

Niedermüller Péter szerint a határon túli magyarok Trianonnak köszönhetik a szabadságukat




A mérhetetlenül ellenszenves Niedermüller Péter kárörvendő vigyorral a képén olvasgatja, miként reagál a nemzeti-konzervatív sajtó az ő legutóbbi magyarellenes provokációjára. Nevezetesen arra, hogy szerinte a határon túli magyarok Trianonnak köszönhetik a szabadságukat, valamint a nyílt társadalomhoz és Európához való tartozás esélyét.

Európa bajban van. A nyugati választók többsége olyan politikusokra voksol, akik a Soros Györgyökre, Amerika liberális köreire figyelnek, és onnan várják az útmutatást. Mondhatnánk a balliberális nyugati választópolgároknak: ha olyan politikusokra szavaztok, akik kiszolgálják a globalista érdekeket, akkor ne csodálkozzatok, hogy azok nem benneteket képviselnek. Már drágábban kapjátok a benzint, az élelmiszert, az áramot és imádkozhattok, hogy ne sodródjatok bele egy világháborúba.

És üzenhetnénk azoknak a politikusoknak is, akik lelkesen tapsolnak minden magyarellenes uniós döntéshez. Magyarországot nem fogják magukkal rántani abba a gödörbe, amelyben ők már benne vannak. A Gyurcsány Ferenc vezette DK kormány- és magyarellenes provokációinál sokkal fontosabb, hogy a kommunizmus világformáló szerepét átvette a balliberális gyökerű globalizmus, amely gátlástalanul próbálja ráerőltetni magát a nyugati világ országaira. Köszönjük szépen, de nem kérünk az újabb diktátumokból. Niedermüller Péternek ugyan tetszik, nekünk azonban bőven elég volt az, amit 1920-ban Versailles-ban és 1947-ben Párizsban ránk erőltettek.

A szerző író, újságíró

Borítókép: Niedermüller Péter, a VII. kerület polgármestere (Fotó: Bach Máté/Magyar Nemzet)


  KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


Minden magyar állampolgárnak joga van tudni, kiktől és miért szenvednek. Részletek