Header Ads Widget

Meg kell fogalmazzuk a vádbeszédet az áruló politikusok ellen, és mindazok ellen, akik az emberiség pusztulására törtek, ezelőtt két és fél esztendővel.




Egy megszervezett világjárvány után az emberiség belecsöppent abba a háborúba, amit pillanatnyilag, ukrán-orosz háborúnak neveznek, ami valójában a globalista elitről és Oroszországról szól.

Meg kell fogalmazzuk a vádbeszédet az áruló politikusok ellen, és mindazok ellen, akik az emberiség pusztulására törtek, ezelőtt  két és fél esztendővel, amikor kezdetét vette, a Covid-19 elnevezésű pandémiás őrület, amelynek semmi köze nem volt, semmilyen természetes járványhoz vagy betegséghez, ugyanis bebizonyosodott, hogy ezt az egész Covid-19 megnevezésű globális biológiai támadást, amit az emberiség ellen elkövettek, 2020 Februárjában, ezt már 12-15 éve szervezik.

  • Vádoljuk azokat a politikusokat, akik a kormányok élén visszaéltek az emberiség hatalmával.
  • Vádoljuk azokat a politikusokat, akik aláfeküdtek, a globalista világelit forgatókönyvének, akik jó szolgaként kiszolgálták őket, és kiszolgáltatták az embereket.
  • Vádoljuk őket árulással, hazaárulással, nemzetárulással, népírtással, sorozatban elkövetett minősített emberöléssel.
  • Vádoljuk a társadalom abszolút tudatos felforgatásával.

Szőke Mária - Jelen pillanatban háborús bűnösök, tömeggyilkosok ülnek a legtöbb ország parlamentjében.



 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 



Folyamatos kísérlet zajlik a WHO-s vakcina-diktatúra és az Új Világrend létrehozására, az egész emberiség ellen!! Részletek

Az elmúlt napokban döntöttek az életünkről, a pénzünkről, a jövőnkről a Bilderberg Találkozón, amiről mélyen hallgat a globalista elitet kiszolgáló politikusok és médiájuk. Olyanok döntenek az életünkről, a jövőnkről, akiket nem választott meg soha senki. Részletek


Hírlevél feliratkozás! 

Értesülj olyan hírekről, civil rendezvényekről, demonstrációkról, 
amelyet a fősodratú médiák elhallgatnak! Részletek




MEGOSZTÁS