Header Ads Widget

Demonstráció!! Ha majd totálisan megnyomorították az életed, nem lesz melód, nem lesz ellátásod, nem tudok kifizetni az energiaárakat, akkor ne panaszkodj!!



Úgy látszik, az emberek annyira elvannak foglalva a hétköznapi élet problémáival, hogy a saját életük, és családjuk megmentéséért, nem tesznek semmit!! Nyaralnak, buliznak, nézik, hallgatják és osztják, a pártokat kiszolgáló, hazug média propagandákat, szó nélkül fizetik az egyre emelkedő árakat, és vakon bíznak egy olyan rendszerben és politikai elitben, akik nem őket szolgálják, hanem a globális pénzhatalmi elitet. A globális pénzhatalmi elit terveit, a politikusaink kényszerítik rá a lakosságra, az emberi jogok sárba tiprása mellett. A világ vezetői már évekkel korábban világosan elmondták tervüket az egész emberiség ellen!! "NEM LESZ SEMMID ÉS BOLDOG LESZEL!!" Azt azonban elfelejtették elmesélni, hogy nem leszel te sem, mert ennek a globális pénzhatalmi elitnek, nincs szüksége 8 milliárd emberre!! Ezt szolgálja, minden korlátozás, minden zsarolás, minden oltás, minden vírus, minden robotizáció, minden klíma hisztéria, és most az orosz-ukrán konfliktus is!!

MA MÉG TE IS RÉSZTVEHETSZ A DEMONSTRÁCIÓN 16-ÓRÁTÓL A MARGIT HÍDON! A JÁSZAI MARI TÉREN MEGTALÁLOD A RENDEZŐKET!! NEM A SZERVEZŐKÉRT KELL KIMENNI, HANEM AZÉRT, HOGY RÉSZVÉTELEDDEL JELEZD, HOGY AMI MOST ZAJLIK, AZZAL NEM ÉRTESZ EGYET!!

Már harmadik napja tartanak a demonstrációk, az alkotmányos rend helyreállítása mellett, a kitartó embereknek köszönhetően, de sajnálatos módon kevés résztvevővel. Az évtizedeken át tartó, hazug média propagandák áldásos tevékenysége megtette hatását! 

Annyira zombikká tették az embereket, hogy önként és dalolva mennek és szavaznak a saját kifosztóikra, de hogy kiálljanak alkotmányos jogaik helyreállításáért, amiért az őseink az életüket áldozták, amit csak egyszer kell megtenni, és amihez meg van minden joguk, sőt kötelességük, hogy ne legyenek rabszolgák és áldozatok, a globális pénzhatalmi elitnek, ezért nem tesznek semmit. Hogy milyen világot készített elő, a globális pénzhatalmi elit, és az őket kiszolgáló politikusok a hazug médiájukkal karöltve, itt találsz részletes információkat. Most mindenki az emelkedő árak miatt aggódik, miközben egy ennél sokkal veszélyesebb időszak következik! Rabok legyünk, vagy szabadok?!

Kik irányítják az áldemokráciában működő politikai rendszereketés mi a tervük az emberiséggel!!



Csatlakozz a vk cenzúramentes oldalunkhoz: https://vk.com/eltitkolttudas


Egy megosztással sokat segíthetsz másoknak is!!