Header Ads Widget

Évtizedes összeesküvések válnak valóra: mikrochip beültetés mint Covid oltási útlevél!



Az embereknek a mindennapi életben fel kell mutatniuk a Covid oltási útlevelüket. A helyreállítás vagy a negatív tesztek már nem elegendőek. Ezért különösen a svédek oltási útlevelét a bőrük alá ültetik mikrochipre. Talán néhányan most már jobban megértik, hogy Svédországot miért "kímélték" meg annyira a Corona-intézkedések. Svédország az NWO egyik zászlóshajója, ott évek óta vannak úgynevezett forgácsoló pártok! Soha nem a Coronáról, soha nem a digitális oltási kártyáról vagy QR-kódról volt szó. Még a Nagy Újraindítás is csak egy ürügy, az elitek előrehaladott mainstream programja. A valóságban ez kizárólag az elaprózódásról szól, és ezzel együtt az emberiség teljes ellenőrzéséről és rabszolgasorba taszításáról. Forrás


https://vk.com/video644727407_456239825


Jelenések könyve 13:16-18

Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az õ jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek;

És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson [semmit,] hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.


Mivel az ember a természet része, így akármit is akarnak ezek a pszichopaták magával az emberrel (vagy más élőlényekkel) tenni, a végén el fognak bukni, mert a természet erejét nem fogják tudni legyőzni. Az eredendő (isteni) rend vissza fog állni és minden, ami ezzel ellentétes, azt a természet eltűnteti a rendszerből. Így a génmódosított embert is. A transzhumanizmus éppen ezért egy zsákutca, ami bukásra van ítélve az őrült és agybeteg megalkotóival együtt.

Sokan még mindig nem látjátok mi történik a világban, kik irányítják a világot és hogyan manipuláljak az embereket, a hazug médiájukkal, nap 24 órájában. Mára már mindenkit összeugrasztanak mindenkivel, azok a sátáni fajzatok és lelki nyomorékok, akik a hazugságra és a pusztításra lettek teremtve, akik nem szeretet alapon működnek!! 

Mindent megtesznek azért, hogy az embereknek halvány lila gőze ne legyen arról, hogy miért is született le erre a földbolygóra, hogy egy manipulálható, PÁR TÍZ ÉVRE BERENDEZKEDETT, anyagba süllyedt, ösztönlényként működő, kihasználható, rabszolgát csináljanak belőlük, majd eldobják őket mint a szemetet. 

Most éppen a családi modellt verik szét. A "SOKASODJ ÉS SZAPORODJ" parancsot kapta mindenki!!  És ha a család szentségét semmibe vesszük és csak az élvezeteknek élünk, akkor ugyanoda fogunk jutni, ahová az előző 6 emberiség, AKIKET ELTÖRÖLTEK A FÖLDSZÍNÉRŐL!! 

Ma az emberek úgy élik le az életüket, hogy fogalmuk sincs az élet, az ember és a világ működéséről. Ösztönlényként működnek, mint az állatok és nem tudják, miért, és kitől kapják a pofonokat az életükre, ami lehet betegség, baleset, családi, és anyagi problémák. Ha ezek a figyelmeztetések sem vezetnek eredményre, akkor az illető személyt IDŐ ELŐTT kivesznek az élők sorából, mert nem mi vagyunk az élet és a halál urai, és nem tehetünk meg akármit az ember által alkotott globalista, liberalizmus jegyében, ami szembe megy minden univerzális törvénnyel!! 

Senkivel nem történik semmi csak úgy véletlen!!! Minden ami történik az tetteink következménye, ami elől senki nem menekülhet, mindenki egyénre szabva kapja a pofonokat az életére!!  A sátáni fajzatokat, azért engedik, hogy pusztítsanak erkölcsi, lelki és szellemi szinten, hogy minél több ember ébredjen az anyag rabságából, mert a végidőket éljük. Most a lelkekért megy a harc és világunkat, a fedezetlen pénzen keresztül, egy sátáni banda irányítja, azokkal a globalista élősködő politikusokkal karöltve, akik eladták a lelküket!!


 KAPCSOLÓDÓ CIKK 


Rabok legyünk, vagy szabadok?! Most mindenki az emelkedő árak miatt aggódik, miközben egy ennél sokkal veszélyesebb időszak következik!