Header Ads Widget

Grúzia: Tömeges tüntetések a NATO, az EU, a propaganda és a Globohomo ellen - Nem Soros Györgyöt vagy más külföldi hatalmakat akarnak szolgálni



Tömeges tüntetések zajlottak a NATO, az EU, az egyoldalú média- és kormánypropaganda, valamint a Globohomo napirendje ellen Grúziában, abban az országban, amely 2022. június 23-án pozitív jelzéseket kapott az EU-tól a tagjelölti státusz felé. NATO- és EU-zászlókat téptek el és égettek el. Az emberek nem kívánják, hogy a globalista elit ágyútöltelékként használja őket, és esetleg a következő orosz háborús célpontokká váljanak.

Grúzia népének elege van mindezből. Nem Soros Györgyöt vagy más külföldi hatalmakat akarnak szolgálni, csak békében akarnak élni. Nem kíván tagságra sem a NATO katonai szövetségében, amely már részt vett néhány agresszív háborúban (Jugoszlávia, Líbia...). A globalista elit által előírt Globohomo-program, amely jelenleg zászlókkal és felvonulással foglal földet világszerte, szintén nem üdvözlendő Grúziában. A lakosság nem hajlandó elfogadni a szexualizáció ilyen rendezett formáit. A "Georgia Pride"-nak zárt ajtók mögött kellett megtörténnie bent – a lakosság nem engedélyezte a felvonulást. Forrás


 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK 


BREKING‼️ Lengyelország ki akar lépni az EU-ból.  Varsóban, több ezer lengyel vesz részt egy oroszbarát tüntetésen Brics-zászlókkal. Elegük van az EU-ból.


https://vk.com/video644727407_456239740


Soros György fia, Amerikát és annak európai szövetségeseit is belesodorná az ukrajnai háborúba.

Alexander Soros az alapítványbirodalmuk egyik fő fórumának számító Európai Külkapcsolati Tanácsán úgy vélte, hogy nem lehetséges békekötés a hadviselő felek között, és azt sürgette, hogy a Nyugat katonákat is küldjön a konfliktuszónába.

https://vk.com/video644727407_456239737





Egy megosztással, sokat segíthetsz másoknak is!