Header Ads Widget

A Luhanszki Népköztársaság teljesen felszabadult - A felszabadult Liszicsanszk lakói felvonják a győzelem zászlóit és Oroszország zászlóit



Szergej Sojgu védelmi miniszter Vlagyimir Putyinnak számolt be az LPR területének felszabadításáról – áll a minisztérium sajtóközleményében.

Mint azt a Honvédelmi Minisztérium közölte, a tárca vezetője, Szergej Sojgu hadseregtábornok vasárnap jelentést adott át Vlagyimir Putyin orosz elnöknek, a fegyveres erők legfelsőbb parancsnokának a Luganszki Népköztársaság felszabadításáról.

A felszabadított területek összterülete 182 négyzetkilométer.


A felszabadult Liszicsanszk lakói felvonják a győzelem zászlóit és Oroszország zászlóit



A felszabadult Liszicsanszk lakói elmondták, mit kellett elviselniük.


A városban állomásozott az ukrán fegyveres erők 115. dandárja. Amikor a lakók kijöttek a pincékből vízért, ágyúzással kezdték megfélemlíteni a civil lakosságot. "Féltünk, a pincében ültünk és rendkívül ritkán mentünk ki, este. Amikor vizet hoztak, állandó ágyúzás volt".


https://vk.com/video644727407_456239739


Az orosz erők mintegy 120 "szerencsekatonát" semmisítettek meg Nikolaev külvárosában



Az orosz védelmi minisztérium csapást jelentett be a zsoldosok Nikolaevben történő bevetési helyére a VKS nagy pontosságú fegyvereivel.

" Legfeljebb 120 "szerencsekatonát" semmisített meg az orosz légiközlekedési erők csapása a külföldi zsoldosok bázisára  Nyikolajev város északi szélén " - jegyezte meg a minisztérium.

Emellett nagy pontosságú fegyverekkel sikerült eltalálni a 127. különálló területvédelmi dandár ideiglenes bevetési pontját Harkov keleti részén, valamint az ukrán elnök B. Hetmanról elnevezett 1. különálló dandár 5. különálló rohamezredének állásait. Khmelnitsky in Sporny a DPR -ben. RIA Novosti




Egy megosztással, sokat segíthetsz másoknak is!