Header Ads Widget

A tegnapi Zöld Párt által szervezett tüntetés, megközelítőleg sem a valós problémák felszámolásáról szólt!


Ezek a tüntetések, egy óriási átverések, ami lózungok puffogtatásából áll, és nem a valós problémák felszámolásáról szól, annál inkább egy másik álszent, hazug banda hatalomra törekvéséről. Hol zöldben, hogy szivárvány színekben hülyítik az embereket, ez ugyanaz a társaság, kiegészülve azokkal a megvezetett emberekkel, akiknek még mindig nem volt elég a külföldi érdekeket kiszolgáló, hazánkat és a magyarságot megnyomorító politikusokból. Magyarország problémája egészen másról szól, mint a bohóckodás, csak éppen erről mélyen hallgatnak a pártérdekeket szolgáló hazug médiák. Pedig ha ezt megoldjuk, akkor soha többé nem kell semmit és senkit megmenteni, semmitől! Ez az elsőszámú  problémája ma a magyar embereknek, minden más csak harmadlagos!! 

Ha nem ébredünk, és tovább hagyjuk magunkat hülyíteni, akkor néhány hónap és az életünkkel fizetünk, mert a globális sátáni pénzhatalom, már döntött a jövőkről az életünkről, az energia és élelmiszer ellátásunkról, akiket éppen ez a globalista, hazaáruló, álszent, hazug banda szolgál ki. Hamarosan áldozatok és rabszolgák leszünk egy olyan globális sátáni pénzhatalmi elitnek, akiket nem választott meg soha senki.

Köztudott, hogy befolyásolják az időjárást! Ezzel aszályt okoznak! A következménye, kiszáradnak a tavak, a kutak, a patakok, a folyók, elhullanak az állatok, kiszáradnak a fák, nem lesz termésed, de ha esetleg volt, azt felgyújtották drónokkal! Amely állat nem pusztul el a melegben a víz hiány miatt, az éhen hal mivel a fű is kiég, arra kitalálják a marha kórt a madárinfluenzát, a pestist!

Megemelik a gázt és az áramot, egy másik ország háborúja miatt, amit az USA és az EU vezetést kiszolgáló politikusaink hoztak létre, közben bizniszelnek a tartalék gázzal olcsón eladják, majd jó drágán vesznek a Te pénzedből, mert van még rajtad bőr amit le lehet nyúzni rólad! Bevezetik a limitet más országokban csökkentik a gáz árát is! Megemelik az élelmiszereket az üzemanyagot, a Te jövedelmedet nem, de a sajátjukét igen! Az orvosi ellátást oltáshoz kötik aki idős, beteg annak "segítenek" ne szenvedjen... Majd jön a majomhimlő, ami persze emberre nem terjed, de szerintük igen, és jön a kötelező oltás,  amihez kötődni fog minden! 

A WHO veszi át minden országban az irányítást! Ne Reménykedj, hogy Önellátó leszel, mert víz nélkül nem fog menni!! Miután limitet szabtak meg ne hidd, hogy majd fával fűtesz, mert nincs! Nem lehet vásárolni, nincs a telepeken!!!

Egy jól megtervezett  gazdasági és biológiai háború zajlik bolygószinten az egész emberiség ellen, minden más kommunikáció az emberek becsapását szolgálja.


Civilek az összefogásért!