Header Ads Widget

Leleplező videó a Jobbik piszkos módszereiről, a DK-s kapcsolatairól, és felmerül egy külföldi nagyhatalom beavatkozása is a magyar választásokba.


A választások után az is egyértelműen kiderült, hogy ezt a moslékkoalíciót, mindössze egy dolog tartotta össze, a hatalomvágy. A Jobbik a legnagyobb hazaáruló banda, akikkel valaha találkozhattak a magyar emberek. Az hogy összefeküdt a nemzetgyalázó hazaárulókkal, akik ott tesznek kárt ennek az országnak és nemzetnek ahol csak tudnak a mai napig, akik az elődjeikkel együtt már 5 alkalommal rohasztották le az országot, ez minden visz, ezt nem lehet megmagyarázni semmivel.

A felforgatásokat szervező globalista, balliberális oldal az egyetlen olyan ellenzék Magyarországon, akik nem az okozókat nevezik meg még most sem, hanem a globális problémákat országos szintre próbálják süllyeszteni, hogy az emberek problémáit kihasználva, felforgatásokkal és tüntetésekkel, politikai előnyt tudjanak kovácsolni maguknak, miközben ők maguk a legnagyobb kiszolgálói ennek a globális pénzhatalmi elitnek. Vagyis falaznak azoknak, akik megnyomorították az emberek életét. 

Ne essünk át a ló másik oldalára, azért mert azt hazudják, amit hallani szeretnénk, mert ez könnyen az Ukrajnában lezajlott puccskormány felállításához vezethet!! Ezt már az elődjeik megtették, amikor a Szovjetuniót hozták a nyakunkra!! Most éppen az EU-t hangolják ellenünk!! Arról nem is beszélve, hogy a külföldről finanszírozott pártkampányok, soha nem a nemzet érdekeit szolgálják.



Ha nem a valós problémák okait számoljuk fel, akkor hamarosan áldozatok és rabszolgák leszünk mindannyian, egy olyan ember, élet és Isten ellenes sátáni elitnek, akiket nem választott meg soha senki!!! Részletek