Header Ads Widget

A mély álomban lévőknek!! A "népszámlálás" mögé bújtatott lakás állapot felmérés, nem más mint az, hogy 2030-ig minden lakásnak bizonyos besorolásba kell tartoznia



A "népszámlálás" mögé bújtatott lakás állapot felmérés, nem más mint az, hogy 2030-ig minden európai laknak energetikailag bizonyos besorolásba kell tartozni, klímaválság miatt, címszó alatt. Már most az árak az egekben vannak, ez is mesterségesen van generálva.

Az emberek nem fogják tudni úgy korszerűsíteni a lakásukat, ahogy ők ezt elvárják! Onnantól kezdve, hogy nem tudják úgy korszerűsíteni, onnantól kezdve majd ők segítenek....Ursula, meg a Schwab. Igen ám, de ha nem tudják ezt önerőből megtenni, vajon ki fogják tudni fizetni ezeknek a jótevőinknek az árát? Nem!! És onnantól már nincs is saját tető a fejük felett! 

Erre mondta Orbán Viktor, hogy ebbe még a gazdag Franciaország is bele fognak remegni. Pár hónappal korábban azt is mondta: Álljatok ki a házaitok elé, és védjétek meg azt! Súgna, és súg is, de már meg sem hallja a többség. A wc papírnak se jó, újonnan jött névtelen, címtelen fecni, jogilag senkié. Onnan hogy belépsz, már a tiéd.

Tehát a megfizethetetlen energiaárak alkotják majd az alapját annak, hogy az emberek egyre nagyobb tömege, totális kilátástalanságba kerül, és nem fogja tudni kifizetni még a rezsijét sem. Ennek ára lesz a magántulajdon elvesztése.

Már beindult a megfélemlítés, ha nem töltöd ki büntetnek, nem kicsi az a 200 rongy, viszont ha jó birka vagy 100 rongyot kisorsolnak! Mondjuk a lakásodért nem olyan rossz játék nem? Főleg ha tudják, hogy csak veszíthetsz!!

A nagyszerű globalista hazaáruló politikusaink és  a "magyar médiák", a tömeggyilkosok szócsövei!! A megvezetett emberek jelentős részének meg fogalmuk sincs arról, hogy milyen szép új világot készítettek elő nekik, mint ahogyan arról sincs, hogy a politikusok csupán bábok. 


https://vk.com/video644727407_456239896


https://vk.com/video644727407_456239898


Küszöbön a Great Reset!
A következő lépés a magántulajdon eltörlése.

Az EU parlament egy európai szintű államosítási törvényt tervez! A lényege, hogy minden magántulajdont bevonnak az állami vagyonba (laskás, ház, földek, autók). Nem lesz semmid és boldog leszel!



A lényeg!! Sem az USA, sem az EU jelenlegi vezetése, sem az őket kiszolgáló globalista hazaáruló politikusok, nem akarnak békét, csak káoszt és pusztítást. Ha nem ébredünk és tovább hülyülünk, akkor hamarosan áldozatok és rabszolgák leszünk mindannyian egy olyan sátáni elitnek, akiket nem választott meg soha senki !!! Részletek


Csatlakozz a cenzúramentes oldalunkhoz! Hírek másképp! https://vk.com/eltitkolttudas




Civilek az összefogásért!!