Header Ads Widget

Most már világosnak tűnik, hogy az USA által vezetett NATO hajlandó egy európai háborút eszkalálni, ha ez szükséges a klímaváltozási célok védelmében.


A nyugati ideológusok, politikusok, vállalatok és bankok (sárga a térképen) egy új globális energiarendszert próbálnak erőltetni.  Több nemzet (szürke a térképen) azonban ellenzi ezt, akik gazdasági öngyilkosságnak tekintik az olajról, a szénről és a földgázról való elmozdulásra irányuló törekvést.

Most kezdjük látni, hogy az olyan valuták, mint Brazília és Mexikó, nagyobb stabilitással és növekedéssel rendelkeznek, mint az amerikai dollárban kifejezett értékük.  Ennek ellenére hosszú távon a konfliktus gazdasági vonatkozásai fogják eldönteni a végeredményt.

A nyugati szövetséges nemzetek polgárai szenvedik el a globális gazdasági hasadás következményeit.  Az energia által vezérelt infláció, amely egy szándékosan létrehozott probléma, recessziót okoz a nyugati szövetségi nemzetek körében.  Az USA, az EU, CA, NZ és AU monetáris politikája jelenleg a gazdasági tevékenység csökkentésére irányul, hogy támogassa a rendelkezésre álló energiaforrások csökkentett mennyiségét.

Konkrétan, mivel az ukrajnai konfliktust a politikai-gazdasági és monetáris politika igazolásaként használják, úgy tűnik, nincs határa annak, hogy az USA mit fog tenni az Oroszország elleni ideológiai háború kiszélesítése érdekében.  Sajnos a nagy tettetés kora megtiltja, hogy bárki nyíltan beszéljen a kérdés valódi gyökeréről.

Most már világosnak tűnik, hogy az USA által vezetett NATO hajlandó egy európai háborút eszkalálni, ha ez szükséges a klímaváltozási célok védelmében. Forrás