Header Ads Widget

Vajon minek kell még történni ahhoz, hogy az emberek ébredjenek és tegyenek is valamit a saját túlélésük érdekében?



Nagyon sok az elégedetlen ember bolygószinten és a következő időszakban még több lesz. Jól látható és tapasztalható, hogy a jelenlegi áldemokrácia amiben élünk, ebben nem az országok vezetői döntenek el szinte semmit, ami meghatározza a jövőnket és az életünket.

Ezt az áldemokráciát, a mindent uraló globális pénzhatalmi elit irányítja, akiknek kezében van minden hatalom, a gazdasági és politikai rendszerek, a politikusok, és még a pénz sem a miénk amit használunk. Így bármit rátudnak kényszeríteni a nemzetállamokra. Azok a politikusok, akik ellenálnak a globális pénzhatalmi elit terveinek, azokat zsarolják, fenyegetik és megpróbálják tönkre tenni, lejáratni.

A háttérben zajló kompromisszumokkal kötött megállapodások, soha nem publikusak!! Ez azt jelenti, hogy valójában egy diktatórikus rendszerben élünk, és a kompromisszumok árát, senki nem ismeri, mert titkosak. Ez minden csak nem demokrácia!

A gyökeres változásra meg azért van szükség, mert különben belátható időn belül, rabszolgák és áldozatok leszünk mindannyian, egy olyan globális pénzhatalmi elitnek, akiket nem választott meg soha senki!

Minden pontosan úgy alakul, ahogyan azt a háttérhatalmi elit megtervezteaz emberi jogok sárba tiprása mellett!! A globális pénzhatalmi elit célja világos mint a nap, a káosz teremtés, a migrációs pusztítás, a családok szétverése, a nemzetállamok felszámolása, a gazdaság és az ellátó rendszerek tönkretétele, hogy az emberek olyan kiszolgáltatott helyzetbe kerüljenek, hogy rájuk tudják kényszeríteni az új világrendet, vagyis a totális kontrollt és globális diktatúrát.

Az egypólusú világrendszer, az a központosításról szól és nem arról, hogy még több legyen valamilyen ellátó rendszerből, intézményből, vagy bármi másból! Egy tudatosan megtervezett, összevonás, leépítés zajlik az élet minden területén!! Tehát sem az USA, sem az EU jelenlegi vezetése, sem az őket kiszolgáló politikusok, nem az embereket szolgálják, hanem a globális pénzhatalmi  elitet, akik nem akarnak békét, csak káoszt és pusztítást. Részletek 


https://vk.com/video644727407_456239949






Civilek az összefogásért