Header Ads Widget

A Kelet és Nyugat ugyanazon a vágányon van a WEF/ENSZ/Agenda 2030-al! Magyarország jó tanuló: 21. a listán. Oroszország a 45. Út a rabszolgaság felé!



Oszd meg és uralkodj! - több ezer éve működik és alkalmazzák sikerrel, korunk nagyképű, mindent is tudó embere mégsem vágja, hogy úgy verik át, ahogy az elődjét 3000 évvel ezelőtt. Az emberek struccpolitikát folytatnak, egyszerűen a homokba dugják a fejüket, ha valami olyasmivel szembesülnek, ami nem illik a világképükbe. Félnek szembenézni az igazsággal. 

A BRICS-et, mint egyfajta alternatívát tolják az arcunkba, amit egy bújtatott propagandán keresztül próbálnak elfogadtatni és elhitetni, hogy azt gondold, van választásod. Igazából rendkívül naiv személyiségnek kell lenni ahhoz, hogy erről valaki azt higgye, jobb és élhetőbb gazdasági/társadalmi megoldásról van szó. Óriási tévedés. A BRICS hatalmas átverés!

A lényeg: a rendszer mindig ad egy választási lehetőséget, hogy úgy tűnjön, van egy "jobb" választás. Elhiteti veled, hogy ez a választási lehetőség a te kezedben van, amiben te döntesz. 

A valóság azonban ezzel szemben az, hogy bármit is választasz, a rendszeren belül maradsz rabszolgaként. A BRICS államok a rabszolgasors másik oldala. Választhatsz, hol leszel rabszolga.

Nézzük mindjárt az Új Fejlesztési Bank-ot, rendes nevén: New Development Bank.



Eredetileg BRICS Fejlesztési Bank néven futott, egy többoldalú fejlesztési bank, amelyet 2014. július 15-én alapítottak a BRICS-országok, Brazília, Oroszország, India, Kína és Dél-Afrika a már létező intézmények, a Világbank és a Nemzetközi Valutaalap alternatívájaként.

A Bank hivatalos oldalán a "Sajtóközlemények" közt megtalálható és elolvasható az alapítók közös nyilatkozata: 

"Az Agenda 2030 megvalósítása. Az Afrikai Fejlesztési Bank, az Ázsiai Fejlesztési Bank, az Ázsiai Infrastrukturális Beruházási Bank, az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank, az Európai Beruházási Bank, az Amerika-közi Fejlesztési Bankcsoport, a Nemzetközi Pénzügyi Társaság, az Iszlám Fejlesztési Bank, az Új Fejlesztési Bank, a Világbank és a Nemzetközi Valutaalap vezetőinek nyilatkozata." Link


BRICS - WEF ÜGYNÖKÖK! TÖBBPÓLUSÚ VILÁGREND AZ ENSZ VILÁGKORMÁNYA ALATT!



A fenti videó angol nyelven, német felirattal mutatja be a BRICS országok vezetőinek lojalitását az Agenda 2030-hoz és az Új Világrendhez. 

Putyin, Modi, Xi Jinping, Bolsonaro vagy Ramaphosa mind a WEF ügynökei és magas szintű globalisták, akik az ENSZ-en keresztül világkormányt akarnak létrehozni. Nézzétek meg, és aztán gondolkodjatok el azon, hogy ki itt valójában a kapuőr! 

Ha meg akarjuk találni az igazságot, akkor a mainstream-en kívül kell kutatnunk, a Nyugat kontra Kelet nyilvános narratíváján kívül. Mindkét oldal teljes mértékben a Nagy Újraindítás, a 4. ipari forradalom és természetesen az Agenda 2030 mellett áll. 

A BRICS egy trójai faló! A hamis remény kognitív disszonanciája.

A videóban mindegyik WEF ügynök szájából elhangzik a lényeg. Tagadhatatlanul és megmásíthatatlanul. A rabszolgaság másik alternatívája ez, amit neked szánnak.


Agenda 2030 rangsor - Az ENSZ 193 tagállamának általános teljesítménye!

Íme az NWO jelenlegi "világbajnoki" táblázata. Minden kormány teljes mértékben NWO pályán van, nincs kivétel! A napirend (Agenda2030) a háttérben fut, miközben a rendszer rabszolgái a nézőtéren első osztályú politikai showműsort élvezhetnek.

A Fenntartható Fejlődési Jelentés (korábban SDG Index & Dashboards) az országoknak a fenntartható fejlődési célok felé tett előrehaladásának globális értékelése. Ez kiegészíti a hivatalos SDG-mutatókat és az önkéntes nemzeti felülvizsgálatokat. Az országokat általános pontszámuk alapján rangsorolják. A teljes pontszám a 17 fenntartható fejlődési cél elérése felé tett általános előrehaladást méri. A pontszám az SDG-k megvalósulásának százalékos arányaként értelmezhető. A 100-as pontszám azt jelenti, hogy az összes fenntartható fejlődési cél megvalósult.

Magyarország jó tanuló: 21. a listán. Oroszország a 45.







A sokat dicsért BRICS-országok - egyszerűen és érthetően elmagyarázva. 

A videó német feliratos. Aki érti, olvassa el figyelmesen, mit mond Hszi Csin-ping elnök. Mindannyian ugyanazt fecsegik, Putyintól Modin át Hsziig. Többpólusú világrend, az ENSZ, mint világkormány. A Kelet és Nyugat közötti konfliktus azért van, hogy elvezessen minket az Új Világrendbe. Egyenlő nemzetállamokról csak az Egyesült Nemzetek fennhatósága alatt beszélnek! A világ összes kormánya elkötelezte magát az Agenda 2030 mellett, amely a Világgazdasági Fórum Great Reset-ét követi. A BRICS szintén a sátáni világelit terméke. Ez a megrendezett konfliktus egy hatalmas csalás, hogy a tömegeket egy világkormány égisze alá tereljék. Elképesztő naivitás van mind a mainstreamben, mind az alternatív médiákban egyaránt a BRICS-el kapcsolatban.

 

A fenti videó Oroszországban, Szentpéterváron készült a SPIEF rendezvényén. A "Szentpétervári Nemzetközi Gazdasági Fórumot" orosz Davosnak is nevezik mert gyakorlatilag ugyanazt a menetrendet követi, mint a WEF. Link 

Xi Jinping beszédében az Agenda 2030 miatt aggódik. A BRICS és Kína vezetésével az Új Világrend élén minden bizonnyal minden jobb lesz! Természetesen Kína, Oroszországhoz hasonlóan, többpólusú világrendet akar szuverén nemzetállamokkal. Ezek az államok akkor körülbelül olyan szuverének és szabadok lesznek, mint Kína és a kínai nép! Azaz semennyire. A Nyugat és a Kelet az ENSZ-t, mint világkormányt propagálja, beleértve az Agenda 2030-at is. Az ENSZ gyakorlatilag pont erre is lett anno létrehozva. Nem véletlen áll egy Rockefeller földterületen. Amikor Hszi Csin-ping vagy nevezhetnénk őt II. Mao-nak is, a multipolaritásról és a szabadságról beszél, egyszerűen csak hazudik.


EUCUMENE 2022




2022: OROSZORSZÁG TELJES MÉRTÉKBEN A WEF ÉS AZ AGENDA 2030 FELÉ TART. PUTYIN BETARTJA A KLAUS SCHWABNAK TETT ÍGÉRETÉT.

Az Eucumene 2022: Global Financial Forum 2022. szeptember 28-30. között került megrendezésre Moszkvában. 83 országból több, mint 300 000 néző követte figyelemmel a fórum vitáinak közvetítését, amelyen 22 országból több, mint 120 előadó vett részt. A fórumot követően, 2022. november 14-én Viacheslav Fetisov, az ENSZ jószolgálati nagykövete és a Gazprombank JSC, a BloomGroup Company és a Nemzetközi és Összehasonlító Jogi Kutatóközpont támogatásával fórumot szervez a 2022-es ENSZ Éghajlatváltozási Konferencián (COP27).

Érdemes megnézni és összehasonlítani az orosz fórum színeit, szimbólumait az Agenda 2030, a Fenntartható Fejlődés és WEF színeivel/szimbólumaival. Tökéletesen megegyeznek. Mert ugyanarról van szó. Csak téged akarnak átverni vele. Link

A Világgazdasági Fórum és az ENSZ stratégiai partnerségi megállapodást írt alá.




"Az ENSZ Fórum partnerséget António Guterres ENSZ-főtitkár és Klaus Schwab, a WEF alapítója az ENSZ székházában tartott találkozóján írták alá, hogy felgyorsítsák a 2030-ig tartó fenntartható fejlődés (Agenda 2030) végrehajtását. 

A partnerség hat kiemelt területet határoz meg: a 2030-ig tartó Agenda finanszírozása, éghajlatváltozás, egészségügy, digitális együttműködés, nemek közötti egyenlőség és a nők szerepvállalása, oktatás és kompetencia." 

Nyugodtan össze lehet hasonlítani a moszkvai Eucumene 2022 programokkal:

"A Fórum küldetése, Oroszország helyzetét a fenntartható fejlődés globális napirendjébe kell foglalni." Link


Narendra Modi, az egyik BRICS vezető kitüntetést kapott a Bill & Melinda Gates Alapítványtól.



Valljuk be őszintén, amit itt láthatunk egyszerűen nem illik bele a BRICS-országok globális felszabadító akciójának narratívájába. A Bill & Melinda Gates Alapítvány évente díjazza azokat a vezetőket, akik kivételes elkötelezettséget mutatnak az Agenda 2030 megvalósítása iránt! Nos, Modi élen jár az ENSZ világkormányának és az Agenda 2030 megvalósításában. 

Biztos megint sokakat megzavartunk azzal, hogy a BRICS-ről lerántottuk a leplet. De ezek sajnos tények, amiket látni és érteni kell! 

Látni kell: Oroszország, az élén Putyinnal és a BRICS országokkal az elit Jolly Joker-e az Agenda 2030 megvalósítására.

Nincsenek fehér kalaposok és megmentők, csak ostoba csatornák, akik becsapnak. 





Megosztás