Header Ads Widget

NATO: Lengyelországban valószínűleg ukrán rakéta okozta a robbanást.



A rakéta, amely becsapódott egy lengyel gabonaüzemre, és kettőt megölt, kezdetben globális riadalmat keltett, hogy az ukrajnai háború átterjedhet a szomszédos országokra.

Jens Stoltenberg a NATO-nagykövetek rendkívüli értekezletét követően újságíróknak nyilatkozta, hogy a hír, miszerint valószínűleg nem Oroszország lőtte ki, segített enyhíteni a nyomást, de nem mentesítette Moszkvát a hibásság alól.

"Oroszország felelős azért, ami tegnap Lengyelországban történt, mert ez a folyamatban lévő háború és a tegnapi, Ukrajna elleni orosz támadási hullám közvetlen következménye."

Stoltenberg szerint az incidens bizonyítja az ukrajnai háború kockázatait, de nem változtatta meg a katonai szövetség megítélését a tagjaival szembeni fenyegetésről.


https://vk.com/video644727407_456240019



 KAPCSOLÓDÓ CIKK 


Minden média propaganda ellenére, mára már világosan látszik, hogy az orosz-ukrán konfliktust, az USA és az EU hozta létre, a globális pénzhatalmi elit nyomására, ami nem az ukrán emberek  megmentéséról szólt soha, hanem éppen az ellenkezőjéről, őket használják fel eszközként vagy célpontként, amit nem is titkolnak.  

Az USA és CSATLÓSAI évtizedeken át orosz gyűlöletet szított Ukrajnában, aminek az lett az eredménye, hogy az ukránok elkezdték gyilkolni az orosz lakosságot, hogy Oroszországot kényszerhelyzetbe hozzák, majd amikor felléptek az ukrán nácik ellen, akkor rájuk tudjanak mutogatni, mint megszállókra és agresszorokra. 

A NATO EGYENLŐ USA!! A NATO  megszállta Európát a demokrácia köntösébe bújva, és nem azért, hogy bárkit megvédjen bármitől, hanem azért, hogy rátelepedhessenek Oroszország nyakára, hogy amennyiben sikerül őket kiiktatni, megvalósíthassák sátáni tervüket, ami a nemzetállamok felszámolását és az egypólusú világrendszer létrehozását, a totális kontrollt és globális diktatúrát jelenti az egész emberiség ellen!!! EZ AZ USA ÉS AZ EU PROGRAMJA, aminek Oroszország még útban van! Részletek